2777
2789
عنوان

فوبیا دارم 😣

147 بازدید | 11 پست

بچه ها من فوبیای شپش دارم. بیزارم از این حشره از اسمش از همه چیش 😫 حالم ب هم میخوره ازش. اگه یه موقع شپش بیفته ب جونم بخدا میمیرم 😭😭 خیلی میترسم. چون میگن به راحتی انتقال پیدا میکنه😫😫 اگه کسی از دوستا یا اطرافیانم داشته باشه و من ندونم و ب من انتقال پیدا کنه خدایاااا 😢😢😢 میترسم. 

اصن اسمش میاد بدنم خارش میگیره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس عزیزم بیشتر داخل مدارس هست 

اگه فرزندتون محصل هستش یه اسپری هست برای شپش 

اونو به لباساش بزنید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
از بس تو نینی سایت تاپیک میزنن در موردش منم یه مدت عجیییبب وسواس گرفته بودم الان باز یا‌دم افتاد😐😐

منم اینجا تاپیکاشو می بینم بدتر وسواس فکری میگیرم😫