2777
2789

من استادمو میشناسم فقط

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكتر محمدي روانپزشك تو سعادت اباد واقعا حرف ادمو ميفهمه

مشاوره هم فكر كنم هست الان كارتش جلوم نيس بخونم از روش 

در اصل واسه كودكان و نوجوانان هست. ولي فوق العاده خوبه . فكر كنم زنگ بزنى مطبش بهت يه دكتر مشاور ديگه رو پيشنهاد كنه. ( قبلا كه اينطورى بود )

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خوب هست مرد یا زن

خانومه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
زن یا مرد چون با خانوم راحت تر ادم حرف میزنه

اين مرد هست، من اينو خيلي قبولش دارم ، يه سرى به يكى از فاميلامون يه مشاوريو پيشنهاد كرده بود، ميتونى زنگ بزني دفترش ببيني كيو معرفي ميكنن ، چون خودش خوبه احتمالا اونايي رو هم مه معرفي كنه خوب باشه ، مثلا بگى يه مشاور خانوم خوب ميخوام

چون الان خيلي از مشاوره هامونم خودشون مشكل شخصيتي دارن !! و مشاور خوب كمه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزیزم اگر دنبال یک مشاور خانواده خوب در تهران هستی. من دکتر ناصر مهاجرانی بهت معرفی میکنم که متخصص اعصاب و روان هستند و در کارشون واقعا اطلاعات بسیار بالایی دارن حتما بهشون مراجعه کن.

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره 

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee@

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن