2777
2789
عنوان

ناخونام🥺

169 بازدید | 14 پست

سلام خوشگلاا❤

بچهاا من یه ناخونام از ته شکست منم گرفتم همرو از ته گرفتم و لاک زدم فرداافطار مهمونی خونه مادرشوهرم دعوتیم جاریم و خواهرشوهرمم هستن نمیخام جلوشون کم بیارم  فردا میخام برم کاشت کنم شوهرم گیرداده میگه ناخونام خیلی خوشگل شده بلند خوب نیس منم باهاش دعوام شد الان قهرکردم چیکارکنم به نظرتون خیلی زشته؟فردا برم کاشت؟تروخداا کمکم کنیدد😭

https://s8.uupload.ir/files/20230420_003637_lg7k.jpg

اینم لینکشه عکسشو ببینید بگید چیکارکنم مرسی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناخوناتونو مگه تو چشم هم میکنین؟داری میگی افطار اصلا ن لاک بزن ن ب کار چکاریه اخه

آخه میدونی جاریم همش سرش توی کارای منه اوندفعه ابرومو نازک کرده بودم همش میگفت چرا انقد ابروهاتو نازک کردی بهت نمیاد آبرومو برده بود الان مطمئنم گیر میده به ناخونام

الان یعنی ما بگیم بکار میکاری بگیم نکار نمیکاری؟! بیخیال بابا با حرف بقیه چیکار داری قشنگه ناخنات

نه میخاستم ببینم فقط از نظر شوهرم ناخنام خوبه یا از نظر همه چون شوهرم یکم مذهبیه کلا با کاشت واینا اوکی نیست 

مرسی عزیزدلم❤

نه میخاستم ببینم فقط از نظر شوهرم ناخنام خوبه یا از نظر همه چون شوهرم یکم مذهبیه کلا با کاشت واینا ا ...

نبابا قشنگه حساس نباش

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

کاری که دوست داری انجام بده  ی کاشت مگه چیه استخاره میگیرید 😐

آخه میدونی شوهرم اصلا درک نمیکنه که ناخونای کوتاه دوس ندارم  فکر میکنه هرچی ک خودش دوس داره منم باید دوس داشته باشم منم باهاش قهر کردم اگه بهم گیر نمیداد فردا میرفتم کاشت میکردم دعوامونم نمیشد 

آخه میدونی شوهرم اصلا درک نمیکنه که ناخونای کوتاه دوس ندارم  فکر میکنه هرچی ک خودش دوس داره منم ...

خب ازین کاشتای طبیعی بزن 

کوتاه و طبیعی 

لاک بیس بزنه برات که رنگ خاصی نداره اما شیکه