2777
2789
عنوان

پریود

73 بازدید | 6 پست

سلام من ماه پیش ۲۴ام پریود شدم این ماه ۱۰ روز مونده به پریود لکه داشتم خیلی کم بود بعدش قطع شد

امروز احساس کردم پریود شدم حتی مجبور شدم لباسمو عوض کنم پد هم گذاشتم ولی بازم خبری نبود فقط یک لحظه بود.

چیکار باید کنم😕

شاید لک لانه گزینی بوده

چ رنگ بود؟؟ 

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قهویی ک باشه اونم قبل از موعد و سریع تموم بشه میشه لانه گزینی...    

ولی امروزیه چون قرمز بوده قضیش فرق داره

بنظرم دو روز دیگه با ادرار اول صبح بیبی بزن ببین نتیجش چیه

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
نمیدونم اخه عقد کردم و نامزدم نمیتونم برم بخرم ☹

امیدوارم هر چی ک دوستداری برات پیش بیاد عزیزم

ولی بنظرم صبرکن تا دوروز اگر پری نشدی حتما پیگیری کن

امیدوارم هر چی ک دوستداری برات پیش بیاد عزیزم ولی بنظرم صبرکن تا دوروز اگر پری نشدی حتما پیگیری کن

مرسی عزیز دلم ممنونم واقعا خیلی استرس دارم😅♥️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز