2789
عنوان

درد دنده

9260 بازدید | 18 پست

کسی بوده ک دنده های انتهایی سمت چپش درد گنگ ومبهمی داشته باشه؟سمت چپم همونجا ک دنده تمام میشه درد دارم سونو رفتم  واسه شکم گفتن سالمی..ولی درد اون قسمت دقیقا ب پشت هم زده نمیدونم چمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سمت چپم پایین اینطوری بود و هست دکترم رفتم گفتن سرماست و پمادو قرص داد گاهی دردش تا پشتم میکشه .بعد جوریه ک رو پهلو چپ میخابم ینی ب راست بخابم اون قسمت ی دردی میگیره اذیت میشم...یوقتاییم ک نفس عمیق میکشیدم اون تیکه درد میکرد .الانم باهامه ولی کمتر.....دیگ باردار شدم این چیزا از یادم رفته

منم سمت چپم قسمت دنده هام احساس سنگینی دارم مخصوصا وقتی غذازیاد بخورم خیلی بده

افرین منم خیلی ساله درد داشتم؛اولا وقتی زیاد مینشستم بود؛بعد ک باردار شدم دردشو یادم نمیاد ولی الان بچم نوزده ماهشه یسالی هست دردم خیلی زیادشد با غذا خوردن زیاد بدتر میشد؛تا اینکه این روزا دردش ن تنها موقع نشستن بلکه حتی میخوابمم اذیتم میکنه؛جدیدا ب پشتمم همون قسمت رسیده...میخوابم سمت چپ صب پامیشم اون قسمت انتهایی دندم انگار سست وسنگین میشه انگار مثله خواب رفتن پا میمونه ولی رفتم سونو گف چیزی نیس نمیدونم چیه😕میترسم خدایی ناکرده زبونم لال چیز خطرناکی باشه

نمیدونم فقط میدونم دنده آسیب ببینه (مادربزرگم تصادف کرده بود)دکتر گفته بود بطری نوشابه خالی رو هرروز ...

اوه چ جالب دوس دارم امتحان کنم ولی من حتی بادکنکم نمیتونم باد کنم سرگیجه میگیرم نمیدونم چرا😶

افرین منم خیلی ساله درد داشتم؛اولا وقتی زیاد مینشستم بود؛بعد ک باردار شدم دردشو یادم نمیاد ولی الان ...

نه گلم خیلیا این مشکل رو دارن منم هستم نترس هیچی نیست