2777
2789
عنوان

رنگ کردن موی طلایی با قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 17 پست

سلام عزیزم ،دختر من موقع تولد موهای پرپشتی داشت ولی از همون دفعه ی اولی  شامپو زدم به موهاش موهاش کم کم ریخت تا این که چند ماهگیش کامل کچل شد و دوباره موهاش دراومد وای موهاش مثل اولش درنیومد خیلی کم پشت شد و جلوی سرش تقریبا خالی بود،تا اینکه یکی از بستگان که دخترش موقع تولد موهاش کم بود ولی۲ سالگیش که دیدمش موهای خیلی پرپشتی داشت ،کارایی که کرده بود به من گفت منم برای دخترم انجام دادم و خداروشکر موهاش پرپشت و بلند شد

حالا میگم چیکار کردم اول کامل کچلش کردم هروقت میبردمش بیرون تاموقعی که یه مقدار موهاش دراومد روسری سرش میکردم(اینم بگم کچل کردن ممکنه رنگ موهاش تیره بشه و موهاش اگه فر باشه صاف میشه)بعد هرروز روزی دوبار سرش رو با روغنهای گیاهی فکر کنم یکیش ۴ مغز بود و بقیش هم نارگیل و زیتون و کندش و... که مخلوط کرده بودم چرب میکردم،وقتی میخواستم ببرمش حموم سرش رو تو ظرفشویی میشستم و سریع خشک میکردم که چرب نباشه وقتی خشک میشد زرده تخم مرغ ،حنا ،مورد،آرد نخود ،قرص کمر گلاب مخلوط میکردم و براش میزدم و روش رو مشما میکشیدم و روسری سرش میکردم ونیم ساعت یا یک ساعت بعد میبردمش حموم ،خداروشکر موهاش عالی شد،وقتی هم شونه میزدم روز ی یکبار آب و یکم  روغنهای گیاهش تو ظرف اسپری میریختم و به موهاش میزدم بعد شونه میکردم بقیه روز فقط گلاب یا آب اسپره میکردم ژل کتیرای رقیق شده هم بعضی وقتها خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی اینم بگم دیگه حموم که میبرمش شامپو نمیزنم پودر ختمی سفید  تو آب داغ یکساعت میزارم بعد از توری ریز رد میکنم که جرمش گرفته بشه و از این بجای شامپو استفاده میکنم (میتونی گیاهایی که برای مو مفیده هم دم کمی و صاف کنی و از این برای خیساندن پودر ختمی استفاده کنی) از اول تا آخر حمومش رو سرش میمونه بعد آب میکشم، یک ماه و نیم یا دوماه یکبار هم شامپو فاقد سولفات کودکان به سرش میزنم