دامپزشکی هم بردیم عمس گرفت گفت چیزی نیست و الان معلوم نیست و ۷_۸ روز دیگه بیاید. بخاطر اینکه واکسناشم کامل نیست براش کاری نکردن گفتن ایمنی بدنش میاد پایین.
عزیزم حتما زودتر واکسیناسیون رو کامل کنید ک این جوری ک شما گفتین کشکک زانوش مشکل پیدا کرده.... ولی اگه دکتر گفته چیزی نیست( دکتر خوب؟) دیگه نیازی نیست خیلی نگران باشین ولی من باور نمیکنم ک الکی پاشو بگیره بالا و چیزیش نباشه... پامرینه؟ پامرین ها معمولا از یه سنی به بعد(۵_۶سالگی) پاشون اینجوری میشه و عمل میکنن... از نظر من حتما پیش یه دامپزشک متخصص دیگه ببریدش🙃 موفق باشید در هر صورت قابل درمانه نگرانش نباش عزیزم
خیلی اولا مراقبش باش چون واکسناش کامل نبست بهار ویروس زیاده
سنش هم خطرناکه
پاش ضرب ندیده؟
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤