2777
2789
عنوان

سگم🥺

156 بازدید | 13 پست

۲ روزه یکی از پاهاشو میگیره بالا و پاش درد میکنه

دامپزشکی هم بردیم عمس گرفت گفت چیزی نیست و الان معلوم نیست و ۷_۸ روز دیگه بیاید. بخاطر اینکه واکسناشم کامل نیست براش کاری نکردن گفتن ایمنی بدنش میاد پایین.

کسی میدونه چیکار کنم این بچه دردش کمتر شه؟🥺🥺😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما زودتر واکسیناسیون رو کامل کنید ک این جوری ک شما گفتین کشکک زانوش مشکل پیدا کرده.... ولی اگه دکتر گفته چیزی نیست( دکتر خوب؟) دیگه نیازی نیست خیلی نگران باشین ولی من باور نمیکنم ک الکی پاشو بگیره بالا و چیزیش نباشه... پامرینه؟ پامرین ها معمولا از یه سنی به بعد(۵_۶سالگی) پاشون اینجوری میشه و عمل میکنن... از نظر من حتما پیش یه دامپزشک متخصص دیگه ببریدش🙃 موفق باشید در هر صورت قابل درمانه نگرانش نباش عزیزم

عزیزم حتما زودتر واکسیناسیون رو کامل کنید ک این جوری ک شما گفتین کشکک زانوش مشکل پیدا کرده.... ولی ا ...

جراح متخصص بود گفت فعلا چیزی معلوم نیست از عکساش

۴ ماهشه فعلا ۱ دوز واکسن زده😭😭😭

خیلی اولا مراقبش باش چون واکسناش کامل نبست بهار ویروس زیاده 

سنش هم خطرناکه

پاش ضرب ندیده؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نمیدونم شاید لابه لای وسیله ای چیزی گیر کرده باشه🥺

چند روز سعی کن کنترلش کنی بپر بپر ن‌کنه.

اتل اگه داری ببند

اگه شکستکی نداشته تو عکس احتمالا در اثر ضرب دیدگی و کشیدگی تاندونه 

گرم نگه دار و ماساژ بده

سکها پاهاشون اسیب پذیره همیشه چیزی میشع زود لنگ میزنن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مرسی عزیزم🥺❤

قربونت مهربون❤

کدوم شهری کجا بردیش برا عکس؟

از حالش باز خبر بده ببینم چی شد 

جراح متخصص بود گفت فعلا چیزی معلوم نیست از عکساش ۴ ماهشه فعلا ۱ دوز واکسن زده😭😭😭

خب اگر چهار ماهشه ک چیزیییییش نییییست من فکر کردم حالا چند سالشهههه... نگران نباش قشنگم😍✅ دوباره چن وقت دیگ اگ خدایی نکرده خوب نشد ببر ش همونجا🌙