2789
اگه فیلم ایرانی بود ک ساحل زنده میشد😐😂باصدرا ازدواج میکرد همه جی به خوبی و خوشی تموم میشد۰😂😂😂با ...

حالا که تموم شد

ولی کاش کارگردان یه قسمت میساخت واقعا عروسی ساحل و صدرا باشه و نعیم و رضا جلوشون برقصن🥺

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خیلی مزخرف تموم شد

خیلیییییی

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
حالا که تموم شد ولی کاش کارگردان یه قسمت میساخت واقعا عروسی ساحل و صدرا باشه و نعیم و رضا جلوشون بر ...

باید بگیم منوچهر هادی بسازه🤣

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

یعنی معلوم نشد منصور اون همه پول از کجا اورده خرج میکرده تا لو نره، یا کی بیرون کاراشو ردیف میکرده و 207برای خلیل خرید تا رضایت بده؟؟؟؟ اگر اینجوری که میگن تموم شده خیلی مسخرس واقعا جرمش ثابت نشده یعنی یه کارگردان افغانی کل پلیس اگاهی برد زیر سوال!!! 

اگه ایرانی بود ک ساحل زنده میشد😐😂باصدرا ازدواج میکرد همه جی به خوبی و خوشی تموم میشد۰😂😂😂بابای ص ...

عزیزم اینی که تو میگی کارگردان هندی میخواد 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
حالا که تموم شد ولی کاش کارگردان یه قسمت میساخت واقعا عروسی ساحل و صدرا باشه و نعیم و رضا جلوشون بر ...

فیلم آبکی میشه باو

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
یعنی معلوم نشد منصور اون همه پول از کجا اورده خرج میکرده تا لو نره، یا کی بیرون کاراشو ردیف میکرده و ...

منصور طلاهای دزدی را بالا کشیده بود دیگه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

عزیزم اینی که تو میگی کارگردان هندی میخواد 

نه هندی ک توهمون قسمت سوم همه چیو مشکات میفهمیدو  قسمت چهارم رضا پروانه و نعیم باید هردو دقیقه ک راه   میرفتن یه دور رقص هندی میرفتن  و دزدی ساحلم از وسط مراسم عقد ساحل و صدرا میبود (اونجایی ک  ساحل زنده میشد اره !!  بااینکه گلوله تو وسط پیشونیش خورده بود زنده میموند)

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage