2777
2789
عنوان

داشتم قیمت اجاره خونه ها رو.....

303 بازدید | 25 پست

دیدم چقدرررررر گرونه اجاره ها .....با این وضع امسالم باید تو همین خونه بمونیم .....خیلی محیط اینجا بده و من متنفرم ....هعی کاش یه فرجی بشه

خونه پدرم زندگی میکنم

خیلی 

به رهن هم اضافه شده🫠

بخش زیادی از پس انداز رو دادیم برای رهن خونه جدید 

هفته اینده میریم خونه جدید دیگه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره افتضاااااح من امسال سومین ساله ک اینجا میخوام تمدید کنم صابخونه پول پیش نمیخواد هرسال کرایه میبره بالا ولی بخاطر این کمسیون و پول کامیون وکارگر دادن مجبورم همینجا بشینم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی  به رهن هم اضافه شده🫠 بخش زیادی از پس انداز رو دادیم برای رهن خونه جدید  هفته این ...

من ۳۰۰ ،رهن دادم کنار فاضلاب خونه گرفتم خدا انشالله حق من و از باعث و بانیش بگیره

من ۳۰۰ ،رهن دادم کنار فاضلاب خونه گرفتم خدا انشالله حق من و از باعث و بانیش بگیره

عزیزم🥲

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اخی مبارکه  کدوم شهر چقد دادین چند متره ؟

تهرانم 

600 با ماهی 6 

76متر

نترس...ظالم همیشه سالم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی