2777
2789
عنوان

چی شد پوست شیر

588 بازدید | 37 پست

قاتل کی بود ٫؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون شاشوکه

چه سندی بود که فهمیدن از کجا فهمیدن

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

بسیااار افتضاح تمومش کردن انقدر گفتن هیجانیه و سوپرایزه هیچ چیز خاصی نبود

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه     😍🤝                                تاریخ شروع رژیم ۲۷ .۱۱.  وزن اولیه ۸۸.۸۰ ۱۲.۱۶.وزن ۸۳.۴۰۰            وزن هدف ۶۰               
چه بیخود تموم شد

ندیدم .یکم توضیح میدی .علت کارش چی بوده منصور ؟

و اینکه از کجا مدرک گیر آوردن که قتل کار منصور بوده

از طریق گربه ای که کشته بودشی

چجوری توضیح میدی 

چه سندی بود که فهمیدن از کجا فهمیدن

هم اینکه خودش به نعیم گفت ـو مشکات هم رفت خونه ای ک ساحل زندانی بوده جسد یه گربه پیدا کرد با منصور مطابقت داشت اخرشم نعیم منصورو کشت

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه     😍🤝                                تاریخ شروع رژیم ۲۷ .۱۱.  وزن اولیه ۸۸.۸۰ ۱۲.۱۶.وزن ۸۳.۴۰۰            وزن هدف ۶۰