2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم مصرف میکرد هر روز بعد دکتر کم کرد هفته ای دوبار الانم هفته ای یه بار میخوره 

جوشاش تقریبا یک ماه بعد تموم شد اتفاقا اوایل بیشتر جوش زد تا دو هفته بعد کم شد 

الان جوش نمیزنع ولی قطع کردنی باز جوش میزنه 

من ۳ سال پیش خوردم  بعدش عمل داشتم دکتر برام قطع کرد 

اما بعدشم گفت بهت نمیدم چون متاهلی بعد خوردن این قرص تا ۲ سال نمیتونی باردار شی و خطرناکه 

ولی درکل ۳ سال از خوردن قرص راکوتان میگذره و من هنو جوش دارم

البته مثه قبل به پوستم نمیرسم داره بهتر میشه فقط یه صابون ان جی میزنم بهتر شده

دختر کوردم،از جنس عشق،بر سرم شالی هست اما مردانه و تمام قد پای عشق تو ایستاده ام ❤پدرم گفت به استاد:فرزند مرا هیچ نیاموز به جز عشق❤

بعد یکی دوماه جوش ها بر طرف میشن ، پوست بدنت تو مدت مصرف خشک میشه و پوست لبت کم کم پوست میندازه ولی نتیجش عالی هست،پوستت عین آینه شفاف میشه تا یک سال باید بخوری بعد هم کم کم قطعش کنی،تا سه چهار سال بیمه هستی 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من ب مدت ی سال استفاده کردم البته زیر نظر متخصص پوست الانم پنج ماه تقریبا میگذره خدارشکر جوش نزدم صورتم عالی شده 

و اینکه اگه روزه میگیری مصرف نکن چون اب بدنت کم میشه ضرر داره 

ب قول دکترم میگفت جوش یه پروسع هست ک باید تایم خودشو طی کنه 

دختر کوردم،از جنس عشق،بر سرم شالی هست اما مردانه و تمام قد پای عشق تو ایستاده ام ❤پدرم گفت به استاد:فرزند مرا هیچ نیاموز به جز عشق❤

من دو سه ساله درگیر جوش صورتم. انواع درمان ها رو امتحان کردم. داکسی سیکلین هم خیلی جواب داد ولی فقط شروع درمان تاثیر میذاره. لیزر co2 فرکشنال هم کردم پوستم خیلی خوب شد ولی بعد چند ماه دوباره جوشا ریخت بیرون شد مثل اول. خلاصه دکتر گفت راکوتانو امتحان کنم چون جوشای من از نوعیه که جاش میمونه و فقط این دارو به مرور جای جوشو هم از بین میبره. خلاصه منم اعتماد کردم و الان یه ماهه هفته ای سه تا دارم میخورم. از هفته ی دوم کنار بینیم جوشای وحشتناک  زد جوری که خودم بدم میومد و سر کار ماسک میزدم. ولی فقط یه هفته ادامه داشت و بعد خوب شد. الان که یه ماهه میخورم صورتم دیگه جوش نداره و فقط جای جوشا مونده. نمیدونم بعدش چی پیش بیاد ولی تا الان راضی بودم. البته دکتر گفته حداقل ۷ ماه دوره ی درمان طول میکشه و اردیبهشت هم دوباره باید برم برای آزمایش چکاپ مجدد کبد و قند. از نظر خشکی پوست هم همیشه مرطوب کننده پوست چرب میزنم و هنوز اذیت نشدم. دعا کنید این دیگه جواب بده از دست جوشا راحت بشم😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز