2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭

388 بازدید | 62 پست

دوستان بنظرتون چه کار کنم 

ذخیره تخمدانم پایینه پریودم در حد لکه بینی شده فکر. کنم بزودی یائسه میشم 

دکتر هم بهم گفته ای وی اف  هزینه اش بالاست واصلاح سبک زندگی خانم تاجیک یه عالمه هزینه میخواد اینجور که معلومه هزینه ها رو دو برابر کردن ارزش پول اومده پایین ولی شوهرم که کارمنده همون حقوقی داشتم همونو میگیریم 

اوضاع مالیمون خوب نیست نمیتونم برم دنبال درمان شوهرم یه کارمند بیشتر نیست تعجب می‌کنم بعضیا چطوری پول دارن 😔آخرش فکر کنم برم طلاق بگیرم چون دارم دیوونه میشم هم جوش میزنم همین اینکه خیلی کم آوردم جلو شوهرم. شوهرم بچه خیلی دوست داره

کاش بگم بره زن بگیره 

نه پولش داریم اینقدر هزینه ها سر سام آور بدیم نه دیگه خودم توان اینجور چیزا رو ندارم 

به جایی رسیدم یه سوی امیدی ندارم از خودم 

https://eitaa.com/joinchat/829817207C6773f77c3a

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خدا کمکت کنه عزیزم،الهی که خدای مهربون بزودی زودی یه 

نی نی خوشگل سالم،صالح و سرباز امام زمان (ع) بهتون هدیه میده و دلتون رو شاد میکنه براتون صلوات خانم فاطمه (س) میفرستم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
الهی خدا کمکت کنه عزیزم،الهی که خدای مهربون بزودی زودی یه  نی نی خوشگل سالم،صالح و سرباز امام ...

کاش خدا کمکم کنه 😢نمیتونم ببینم شوهرم پاسوز من شده خیلی سختمه خیلی

کاش خدا کمکم کنه 😢نمیتونم ببینم شوهرم پاسوز من شده خیلی سختمه خیلی

نمیدونم چرا دلم براتون روشنه، امیدوارم بزودی خبر بارداریت رو بزاری

مرسی فدات عزیزم ممنون که جواب دیدی هیچکس تایپ من نیامد 

دخترم تو سالن خوابیده دیدم تکون خورد حالت بیدار شدن بود،رفتم کنارش دراز کشیدم اون خواب بود توی گوشش یواش گفتم برای یه خاله دعا خدا یه نی نی خوشگل ناز بهش بده، ۵ تا سوره قدر هم براتون خوندم، نمیدونم  تاپیکی که چند روز پیش  گفتن که چند ایه از سوره شوری رو بنویسید بزارید لای قرآن برای روز ۲۵ ماه رمضان دیدید،آیه رو درست یادم نیست، من سال ۹۷ نوشتم گذاشتم لای قرآن بهمن همون سال باردار شدم

دخترم تو سالن خوابیده دیدم تکون خورد حالت بیدار شدن بود،رفتم کنارش دراز کشیدم اون خواب بود توی گوشش ...

یعنی توی تایپ گفتن کدوم آیه ها هست؟ 

مرسی عزیزم ممنونم البته من حامله شدم سقط شد