2777
2789
عنوان

تجربه خود.کشی

221 بازدید | 17 پست

کسی داشته ؟ خیلی درد میاد ؟ حس اون لحظه تون چی بوده ؟ برای با قرص چه قرصی باید باشه و به چه مقدار؟ 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه نداشتم..از لحاظ روحی اونقدر شکسته بودم که میخواستم دست به اینکار بزنم..ولی نتونستم چون به فکر خونوادم بودم و دلم نمیومد زندگیو از خودم بگیرم..شماهم نکن بجنگ سخته ولی میتونی

اره

با قرص خواب خودکشی‌کردم،اولش ک داری بیهوش میشی خیلی سخته،ولی تجربه کردم بعد بیهوشی وقتی روح از بدنم‌ خارج‌میشد و دوباره‌برمیگشت ب تنم خییییلی خییییلی سخت تر بود الانم‌یادم‌میفته‌گریه م‌میگیره💔

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

خیلی قرص خوردم خدا نجاتم داد دکترا میگفتن چطور زنده موندی ولی باید بگم او لحظه فکر میکردم راحت شدم آرامش داشتم الان که ۳ سال داره میگذره میفهمم که چرا نمردم باید میمردم😂😂😂😂 خدا نجاتم داد عذابم بده😂😂😂

اره با قرص خواب خودکشی‌کردم،اولش ک داری بیهوش میشی خیلی سخته،ولی تجربه کردم بعد بیهوشی وقتی روح از ...

چه جالب

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خودم تجربه نداشتم ولی یبار بیمارستان دیدم ی دختر خودکشی کرده بود داشتن معدش رو شست و شو میدادن علاوه بر اینکه همه دلو رودش میومد تو دهنش تیم پزشکی به شدت باهش پرخاش میکردن خیلی وحشتناک بود حتی فکرشم نکن