2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو بار ختم استغفار چهارصدتایی امام صادق رو گفتم برام اتفاقات خیلی خوشایندی افتاده که مطمئنم دست کمی از معجزه نداشته 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
من دو بار ختم استغفار چهارصدتایی امام صادق رو گفتم برام اتفاقات خیلی خوشایندی افتاده که مطمئنم دست ک ...

چطوریه چی باید بگی؟

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
چطوریه چی باید بگی؟

بچه های نی نی سایت یادم دادن خدا خیرشون بده 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

دو ماه پشت سر هم حتی ایام پریودی، روزی چهارصد مرتبه میگی: 

استغرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن ارحیم بدیع السماوات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه 

یک روز نباید جا بیافته و یادت بره وگرنه باید از اول بری 

من تو یه ورق ۶۰ تا دایره می کشم می زنم رو یخچال هر روز که خوندم یه دایره رو رنگ‌می زنم تا ۶۰ روز تموم شه 

اولش سخته تا حفظ بشی 

بعد روان و آسون میشه برات 

من مثلا صبح صدتا ظهر پنجاه تا بعد از ظهر صدتا عصر پنجاه تا و ....تا تموم بشه و تا قبل از ساعت دوازده شب باید بگی

چه اتفاقی براتون افتاده اگر ممکنه میشه بگین

یکیش این ۱)معجزه قشنگ تر از این بعد از دو تا سقط و چهار ده سال غریبی ،باردار بشی و ماه شش بارداری ، همسرت تصمیم بگیره بیاد وطنت شهرت !!!! قلبم از خوشحالی داشت می ایستاد💗💗💗💗💗 خدایا عاشقتم 

۲) برکت اومد تو زندگیم ، گوشوار طلای مرواریدی که سالها دنبالش بودم خریدم پولشم از عیدی واریزی دیگران(پدرشوهرم اولین بار عیدی واریز کرد !!!، داییم ، و...) جور شد و کُلا چن تا چیز دیگه