2777
2789
چه تحلیلایی میکردیم هیییی از شهریور ماه سال گذشته من درگیر این سریال بودم هرررر چهارشنبه   &nb ...

دقیقاااا اون همه تحلیلای بلند بالا تهش اصن حتی به فصل یکو دو ام مربوط نبود هیچیش ینی همش کشکک

اون پلیسی که گفتن نفوذیه کی بود؟ چرا تو قسمتای اول مژگان رو خونه یه اقایی نشون میداد که میرفت خونشو نظافت میکرد، اخه اون کجای داستان بود؟ یا مادر صدرا که در حد دودیقه تو سریال اومد و رفت یا دوست دختر سابق صدرا این وسط چیکاره بود... گفتن اخرش پشم ریزونه ولی اصلا" نبود

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وا :| خودشون سریال دیدن اصن

.    اره نگاه پیامشو کپی کردم چندتا دیگه هم بود نتونستم کپی کنم می‌گفت شوهر منکه هنگ کرد فهمید کار رضاست 

از رو یه کینه ی قدیمی

دلم واسه نعیم کباب شد کباب ..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اون پلیسی که گفتن نفوذیه کی بود؟ چرا تو قسمتای اول مژگان رو خونه یه اقایی نشون میداد که میرفت خونشو ...

آره اصن من یکی که خیلی پشمام ریخ که بخاطر اینکه خودش داداششو کشته سه نفرو فرستاده به دختر طرف تجاوز کنن بعد چن ماه بردش تو یه دخمه عذابش داده اخرم جلو ننه باباش با گلوله زدتش پشمامم اصن