2777
2789

خیلی دلم برا نعیم سوخت کلی گریه کردم

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدادلم میخواست دست بندازم دهن برادران محمودی رو جر بدماااا جواب اشکای منو کی میده

اینهمه انتظار کشیدیم از اخر همین؟! داستان پشتش همین بود؟ یه عشق دیوانه وار به داداشی که خودش کشتتش تحلیلامونو بگو😂😂

حالامنظورشون این بوده  که منصور روانی بود که اینقدر کینه داشته به نعیم ،ولی کاش جوردیگه تموم می ...

کلی آدم اضافی تو فیلم بودن مثلن علی استادی نقشش همین بود؟ 

اینهمه انتظار کشیدیم از اخر همین؟! داستان پشتش همین بود؟ یه عشق دیوانه وار به داداشی که خودش کشتتش ت ...

من احمق چهارشنبه ها ۸ صبح پا میشدم که پوست شیرببینم

تففففف

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

غروبی تو تاپیک دیگه گفتن کار رضاست ما دیدیم فیلکو 

من هنوز نتونستم ببینم بعد به مامانم اینا گفتم کار رضاست 😑😑😑😑😑

خدایی چرا دروغ گفتن اسکولا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺