بچه ها تا حالا کسی بوده بچش گم شده باشه؟پیدا شد چجوری خودتونو آروم کردین؟از عصر تا حالا آروم نمیشم.بچم ۴۵ دقیقه رفته بود پارک پیداش نمیکردم...نگو چند تا شدن رفتن کوچه پایین پارک..۴۵ دقیقه عین دیوونه ها تو خیابونا میگشتم...همه جارو گشتم جز کوچه پشتی...الان تمام بدنم سر شده..قلبم ناراحته...تپش دارم..قرصامم خوردم ساکت نمیشم...بچمم کلی دعوا کردم...اصلا خالی کرده بدنم
بچم دیروز گم شد .داخل ماشین بود رفتم سوپری بیام اومدم تو ماشین دیدم نیست .اولش آروم بودم و دنبالش میگشتم یکی میگفت رفته داخل این کوچه نبود .من اینطور مواقع نمیتونم گریه کتم بزنم تو سرم فقط می دوام تمام کاسبا ریخته بودن بیرون یکی با موتور میرفت دنبالش یکی با ماشین یکی با دوچرخه نیم ساعت طول کشید نبود که نبود اونجا هم چاله میدونه سبزه میدون اصفهان گفتم دیگه بردنش .مغازه ها میزقتم میگفتم دوربین هاتونو چک کنید .زنگ زدم پلیس بیاد کمکم به باباش زنگ زدم .توهم میزدم میگفتم ن اصلا من با خودم نیوردمش تو خونه است پس دنبال چی میگردم تو خیابون اصلا مهم نبود ماشین بزنه .ولی باز خودمو نمیباختم که بشینم گریه کنم .یه بنده خدایی صدام زد دیدم داخل ماشینشه فقط بغلش کردم