2777
2789
عنوان

وزن جنين

349 بازدید | 43 پست

خانوما من هفته ٣٤جنين وزنشو گفتن ٢٧٠٠

بعد امروز كه هفته ٣٦هستم رفتم دوباره دكترم گفت ٢٧٠٠

گفتم اخه اون سريم گفتين ٢٧٠٠گفت تغذيه ات رو درست بايد بكني 

منم همش چيزاي مقوي ميخورم 

ماه هاي اخر ممكنه كم وزن اضافه كنن؟يا بايد بيشتر بشه مثلا من هفته 32رفتم ١٨٠٠هفته ٣٤يهويي شد ٢٧٠٠

به نظرتون جاي نگراني هست؟برام ليدي ميل هم نوشت كه بخورم ولي نگرانم كه نكنه رشدش متوقف شده باشه درباره رشدش هيچي نگفت برا ١٣ام هم وقت زايمان داد برام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 36 هفته 2700 بود با همین وزن هم دنیا اومد. هرچی هم که برای وزن گیری خوب بود میخوردم غذام همش گوشت و مرغ بود ولی خب وزن نگرفت 🤕

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

الان بچه ات کامله اگر رشدش متوقف شده باشه اصطلاحا آیو جی ار باشه زایمان میشی نگران نباش پسر منم آیو جی آر بود 36 هفته و 6 روز به دنیا اومد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من۳۲ یک وهشتصد بود ۳۷ دوکیلو وهفتصد 

ک گف وزنش کمه 

در اصل میگن اگ تغذیت خوب باشه تاروزی ۱۰۰گرمم اضاف میشخ

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
وزنش خوبه خواهر ... نخواه ک زیاد بشه. بچه من ۴ کیلو بود با زایمان طبیعی خودمو نابود کردم . تغذیه ا ...

هنوز بعد از یکسال از زایمانم درگیر دوادکترم .. بخاطر وزن بالای جنین و زایمان طبیعی(خودم میدونم اشتباه کردم، باید سز میشدم) 😔

نگران نباش اگر چیزی بود میگفت بستنی و کباب و پسته بخور وزن میگسره ولی زیاده ردی نکن ممکنه خیلی وزنش ...

اره هيچي نگفت فقط گفت هفته بعد بيا برا چك كردن كيسه آبش گفتم الان نرماله ابش گفت اره وزنش برا اين هفته هم خوبه من فقط نگرانم چرا اضافه نكرده

وزنش خوبه خواهر ... نخواه ک زیاد بشه. بچه من ۴ کیلو بود با زایمان طبیعی خودمو نابود کردم . تغذیه ا ...

دکترم میگفت  نرمالش ۳ کیلوعه زایمان حداقل  کمی راحتر میشه میگفت بعدشم راحت میتونی بهش برسی😅

ببین منم 36گفتن 2900اخر 39 هفته سزارين کردم با وزن 2800 کلی ام اجیل و پروتیین خوردم فقط خودم چاق شدم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هنوز بعد از یکسال از زایمانم درگیر دوادکترم .. بخاطر وزن بالای جنین و زایمان طبیعی(خودم میدونم اشتبا ...

هی خواهرمنم مثله شمابااینکه زایمانم چیزی که فکرمیکردم ومیترسیدم نبودولی پسر۳۸۰۰کیلوبودوبعدزایمان دچارکیست بارتولن شدعملم کردم دوباره برگشته