2777
2789
عنوان

ویروس

101 بازدید | 8 پست

سلام خانما خوبین؟ دخترم ویروس اسهال و تب و دل‌درد گرفته بود ۱۰ روز طول کشید دوباره بعد حدود دو هفته تب کرد و میگه دلم درد می‌کنه کسی بوده اینجوری

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

کلا ویروس جدید دورش طولانیه من الان روز ۱۵ام

تقدیتش کن اگه اشتها نداره ببر سرم بزن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
کلا ویروس جدید دورش طولانیه من الان روز ۱۵ام تقدیتش کن اگه اشتها نداره ببر سرم بزن

ای بابا آره اون سری سرم زدیم الان باز تب کرده یعنی خسته شدم از مریضی انشاالله زود خوب شی گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا آره اون سری سرم زدیم الان باز تب کرده یعنی خسته شدم از مریضی انشاالله زود خوب شی گلم

الانم بود خیالت راحت شه گلم

میدونم سخته مادر بودن مخصوصا

خدا قوت

ممنون گلم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

منم پسرم تابستونی همینطور شد ولی فقط همون ی بار تب و اسهال شد ی روز مدام گفت دلم درده بردم سونو گفت عفونت روده..دکتر شربت مترونیدازول داد هر 8ساعت ی قاشق..دوسالش بود..ی پودرم داد ساشه پلانتاژل دستورش روش هست

منم پسرم تابستونی همینطور شد ولی فقط همون ی بار تب و اسهال شد ی روز مدام گفت دلم درده بردم سونو گفت ...

الان اسهال نداره فقط تب دل درد داره میبرمش حتما دکتر