2821
2789
عنوان

اسپویل نکنید

355 بازدید | 25 پست

چ عادت بدیه واقعا ک تا سریال رو میبینید میاید تاپیک میزنید و اسپویل میکنید!؟؟

بزارید خود طرف بره ببینه،اینهمه منتظر بوده حداقل هیجانشو از بین نبرید

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

من هنوز شروع نکردم این سریالو ببینم... الان میدونم ساحل میمیره انقد ک اینجا تاپیک زدن بی مزه ها

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا گند میزنن به همه چی آفرین که تو زود دیدی    

آره بخدا 

انقدر آدم کم شعور نمیشه که

اینهمه منتظر بودیم بیاد

تا میبینن میان اسپویل میکنن

گند میزنن ب هیجانش

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
من هنوز شروع نکردم این سریال ببینم... الان میدونم ساحل میمیره انقد ک اینجا تاپیک زدن بی مزه ها

دقیقا

آه بخدا  انقدر آدم کم شعور نمیشه که اینهمه منتظر بودیم بیاد تا میبینن میان اسپویل میکنن گند ...

اسمشو میگید منم ببینم

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
راهش نرفتن به تاپیکشونه 🤷‍♀️

دقیقا مشکل اینه ک اعلام شده بود ک ۸ شب میاد

یکی اومد تاپیک زد پوست شیر

فکر نمیکردم اومده باشه و بخاد اسپویلم بکنه

بعد اصن تو تاپیک نمیری

میبینی آخرین پاسخ اسم قاتل رو زده

یا طرف تاپیک زده همون عنوانش دیدین گفتن قاتل فلانی بود

خب باشه افرین ب ت

راهش نیامدن به نی نی سایت  تو عنوان مینویسن

اوکی ولی ن اینکه تو عنوان اسم قاتل رو بنویسن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792