2777
2789
عنوان

آز بارداری

421 بازدید | 15 پست
سلام من امروز 5 روزه که پری عقب افتاده دیروز آز دادم جوابش شد 10 بنظرتون میشه باردار باشم http://8pic.ir/images/cdfv5gpdyxjt9dz6qucn.jpg
دختر نازم 20 مرداد 96 اومد پیشمون فداش بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ترنم جونم خوبی عزیزم وااااااااای خداروشکر ایشالا که مامان شدی به نظر منم خیلی زوده ایشالا که بتات میره بالا بچه ها گفتن رفتی از بدی کلی برات دعا کردم
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
ترنم هرچی میام نیستی دختر بگو چی شد دوباره از دادی بتا چند بود سونو نرفتی خوندم نوشته بود ی هیچ علایمی نداری نگران نباش منم هنوز هیچ علایمی ندارم حتما بیا تایپیک خودت جوابمو بده من به یه دوستا میخوام بگم اگنوگل بخره البته اون کیست داره نمیدونم چه کنم میتونی راهنمایی کن
هیچ نا امیدی به خودت راه نده.خدا جونم تو بی اندازه بی نیاز ومهربونی ازت میخوام از لطف بی کرانت به همه بدی یا الرحم الراحمین