2777
2789
عنوان

همش حالم بده🥺💔

148 بازدید | 16 پست

دعوا با خانوادم میکنم سر هر چیزی 🙂

مثلا یه ساله یه چیزی از اتاقم خراب شده اونا درستش نکردن من یکی دوبار گفتم اونا اهمیت ندادن

امروز یه مشکل برام بخاطر اون وسیله پیش اومد 

به مامان بابام گفتم واقعا  نمیفهمید؟

این وسیله یه ساله خرابه؟ چراشعور ندارین؟

بابامم همش میخندید گفت خاک تو سرت🙁

یا به مامانم میگم خوشحالم که با این زندگی خفنی که دارین هیچ کار خاصی برای من نکردین😊💔

حتی یه گوشواره هم برام نخریدین یه دانشگاه آزاد منو نفرستادین و همش من همش پشت کنکوری🙂💔

یا میگن دخترا مردم اجازه دارن رانندگی کنن من اجازه هیچ کاری رو ندارم🙂💔

چون ساکت شب تا صبح تو اتاقمم و هیچی نمیخوام و خفه خون گرفتم و در ماه ۲۰۰ هزارم پول ازشون نمیخوام شدم بچه خوب🙂💔

🤍

ارتعاش شکرگزاری قوی ترین ارتعاش مثبت

جهت رسیدن به خواسته  هااست💚

شما رو دعوت میکنم به دوره گروهی شکرگزاری۲۸ روزه

https://splus.ir/mojezeh_shokrgozari

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خسته ام از این زندگی که دارم😊💔 اون یه بهانست...

عزیزم اگه خواسته ای دا ی و میدونی از پسش بر میان چرا نمیگی همیشه سکوت و ساکت موندن خوب نیست و این که به هر حال هر کسی یه مشکلی توی زندگیش داره

عزیزم اگه خواسته ای دا ی و میدونی از پسش بر میان چرا نمیگی همیشه سکوت و ساکت موندن خوب نیست و این که ...

حرف  حرف خودشونه🙂

قبول نمیکنن بدون کنکور برم دانشگاه

من استعداد خاصی ندارم اما اونا میگن تو مطمئنم میتونی رشته بهتری قبول بشی 

🤍
حرف  حرف خودشونه🙂 قبول نمیکنن بدون کنکور برم دانشگاه من استعداد خاصی ندارم اما اونا میگن تو ...

دانشگاه پیام نور هم‌نمیزارن؟ رشتتون چیه

دانشگاه پیام نور هم‌نمیزارن؟ رشتتون چیه

میگن ارزش نداره زشته در حد خانواده ما نیست بچمون که کلی کتاب کنکور خریده بره پیام نور

تجربیم و چن سال پشت کنکور..💔

🤍
میگن ارزش نداره زشته در حد خانواده ما نیست بچمون که کلی کتاب کنکور خریده بره پیام نور تجربیم و چن س ...

خب این خوبه که تلاش کنی که رشته خوب و دانشگاه خوب قبول بشی،ولی اگه علاقه نداشته باشی خب سخته درس خوندن اونم رشته تجربی قبولی کنکورش سخته باهاشون حرف بزن اون کاری که علاقه داری انجام بدی یا خواهر برادر بزرگتری اگه داری حرفشو بیشتر قبول دارن

خب این خوبه که تلاش کنی که رشته خوب و دانشگاه خوب قبول بشی،ولی اگه علاقه نداشته باشی خب سخته درس خون ...

به هیچی علاقه ندادم🙂💔

دوس دارم فقط یه مدرک بگیرم بعدا مسخرم نکنن بگن دیپلم موند..

🤍
به هیچی علاقه ندادم🙂💔 دوس دارم فقط یه مدرک بگیرم بعدا مسخرم نکنن بگن دیپلم موند..

عزیزم اینقد تلقین نکن که استعداد نداری هنری نداری ولی برای مدرک هر دانشگاهی  بری فرق نداره سعی کن راضیشون کنی حداقل پیام نور یا آزاد بری از یکی بخوا باهاشون حرف بزنه

ولی بلاخره هرکسی یه استعدادی تو یه زمینه ای داره یا یه علاقه ای نا امید نشو نا امیدی که اینقد بی انگیزت کرده البته من درک میکنم که اصرار پدر و مادرت واقعا کارتو سخت میکته

عزیزم اینقد تلقین نکن که استعداد نداری هنری نداری ولی برای مدرک هر دانشگاهی  بری فرق نداره سعی ...

مرسی عزیزم که اینقدر وقت گذاشتی🫂♥️

راستش من از یه بابت بهشون حق میدم اینکه من تنبلی نیکنم و هیچوقت خوب برا کنکور درس نخوندم

مامانم میگه چون هیچ تلاشی ازت ندیدم🥲

هیچوقت اون هزینه هایی رو که قراره در آینده برات بکنم نمیکنم🙂

به نظر خودم بشینم درس بخونم یه رشته قبول بشم برم یه شهری دیگه  از لحاظ روحی اروم بشم 

کم کم علایقم رو پیدا کنم:)

🤍
مرسی عزیزم که اینقدر وقت گذاشتی🫂♥️ راستش من از یه بابت بهشون حق میدم اینکه من تنبلی نیکنم و هیچوقت ...

اره عزیزم واقعا دنبال انگیزه باش که بتونی تلاش کنی برای درس خوندن اخه اگه نتیجه ای ببینی برای آینده خودت خوبه

اگه تو نت سرچ کنی هست روش های درس خوندن و کارهایی که بهت انگیزه بده برای خوندن و این که قدر این فرصت ها و زمان های زندگیتو بدون که بعدش حسرت نخوری

یه سال به خودت سختی بده بعدا نتیجشو میبینی

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره