2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ازظهر نسبتا گرم بهاری با چای

مشهد سرده بادم هست چند شبه 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
 پاستا

همون ماکارانی خودمون 😂😂

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

دلمان مملو از شادی است و بعضی ها به شدت رفته اند و من خیلی مانده ام،مانده ام روی تخت کنار بخاری خاموش و بسیار کوئیز استاتیک دارم.مغزم زمستان است و هوا تابستان و تقویم بهار.اگر چه ممکن است کمی صفر بگیرم،اما آنقدرها هم بی سواد نیستم که صفر بگیرم.شکرش؛یکی را میگیرد و دو تا دو تا میدهد.خیلی مخلصیم.یعنی نه خیلی خیلی هم اما سعی میکنیم از این پس باشیم.

مخلص را میگویم...

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"
دلتنگم، همسرم رفت سرکار، منم تا رفت بغضم ترکید یه دل اشک ریختم دلم می‌خواد بارداریم زود تموم بشه، خس ...

اشکالی نداره درست میشه ی کفگیر دیگه برنج بخور نگران نباش

این باکلاس ترشه😂

😂😂😂😂😂

اشکالی نداره درست میشه ی کفگیر دیگه برنج بخور نگران نباش

خوشم نیومد همشو کشیدم همسرم و پسرم خوردن، می‌خوام زنگ بزنم یه نفر بیاد پیشم‌شام درست کنم بهم بچسبه، تو این شهر غریبم هیچکس از خانواده خودم و همسرم پیشمون نیستن

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
بازز سرما بهتر از گرماست ،از تابستون و هوای گرم متنفرممم 

نه هوای بهاری خوبه نه گرممم نه سرددد هوای که حال کنی دونفره