2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

216 بازدید | 4 پست

میشه دعا کنید با خودم کنار بیام خسته شدم از بس عقلم یه چیزی گفت دلم یه چیز دیگه 

میدونم حق ندارم ناراحت باشم میدونم باید اجازه بدم این اتفاقات پیش برن و من هم باید به زندگیم ادامه بدم ولی ته ته دلم یه عالمه حس های متناقض باهم رو دارم 

انسانیت......

این روزا حال هیچ کس خوب نیس 😔

یه خبر ناگهانی شنیدم خبری که باید از شنیدنش ذوق میکردم اما دلم گرفت همه دردهام برام مرور شد الان هم تو جمع هستم مجبورم خوشحال باشم اما ته دلم آشوبه 

انسانیت......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خبر ناگهانی شنیدم خبری که باید از شنیدنش ذوق میکردم اما دلم گرفت همه دردهام برام مرور شد الان هم ...

برات یه آیت الکرسی میخونم هر آرزویی داری الهی برآورده بشه الهی از غم ها دور بشی گلم

برات یه آیت الکرسی میخونم هر آرزویی داری الهی برآورده بشه الهی از غم ها دور بشی گلم

فدای تو عزیزم منم برای شما ۱۰ تا صلوات میفرستم انشالله حال شماهم خوب باشه

انسانیت......