68shadab مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 2348 عنوان دلمه کلم برگ 98 بازدید | 5 پست سلام دوستان، کسی هست دستور کامل دلمه کلم برگ رو بهم بده لطفا هر نکته ای داره بگین، پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم🥰 تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته 1402/01/30 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastellll عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 810 برنج لپه سبزی رب گوجه ادویه میخوادبرنج لپه رو خیس کن بذار بپزهبعد پیاز داغ درست کن همه رو با هم تفت بدهکلم رو آب بپز کن انگشتی بپیچ غمیافتادهبرجانمکهدرمانشنمیدانم..!!❤️🩹 کاربریدستدونفرهمنودوستم🫂❤️
68shadab مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 2348 برنج لپه سبزی رب گوجه ادویه میخواد برنج لپه رو خیس کن بذار بپزه بعد پیاز داغ درست کن همه رو با هم ... ممنونم،کلمام همش ترک میخورن چیکارشون کنم تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
pastellll عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 810 ممنونم،کلمام همش ترک میخورن چیکارشون کنم یه کلم کامل رو بشور بذار داخل یه قابلمه آب جوشدونه دونه خودش برگاش باز میشه با چاقو بردار برگ برگ نکن بعد آبپز کن اونجوری له میشه غمیافتادهبرجانمکهدرمانشنمیدانم..!!❤️🩹 کاربریدستدونفرهمنودوستم🫂❤️
68shadab مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 2348 یه کلم کامل رو بشور بذار داخل یه قابلمه آب جوش دونه دونه خودش برگاش باز میشه با چاقو بردار ب ... پس مشکل همینه، چون برگ برگ کردم الان میخواستم بپیچم همش خورد و له میشد، یعنی بپزه هم خراب میشه یباره 🤕 تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
pastellll عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 810 پس مشکل همینه، چون برگ برگ کردم الان میخواستم بپیچم همش خورد و له میشد، یعنی بپزه هم خراب میشه یباره ... اونجوری نمیشه باید حتما کامل بذاری داخل آب جوششعله رو کم کنی برگاش خودش جدا میشه غمیافتادهبرجانمکهدرمانشنمیدانم..!!❤️🩹 کاربریدستدونفرهمنودوستم🫂❤️