بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه برنامه میخام. میخام ببینم اینا ک مشاورشون پرشک هست چ مدل برنامه ای بهشون میدن .چون خودش ...
مشاور من صبا فکروند
رتبه برتر کنکور ۹۴ بود
رشتشم فک کنم پزشکی بود
برنامش که خیلی چرت بود
میگفت دوساعت ریاضی از این مبحث بخون
دو ساعت زیست از اون مبحث و....
تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه...پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه...پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
خداروشکر .منم استرسی ام نمیتونم اینقد بخونم یهو شروع کنم
من اصلا استرسی نبودم ولی استرسیم کرد قهوه انقد میخوردم باورت میشه بجا اینکه بیدار بمونم خوابم میبرد😐دیگه محرکم رو جواب نمیداد میخوابیدم ساعت 8 شب 10 صبح بیدار میشدم اونم با بدن درد