2777
2789
میشه بگی برنامتو چجوری چیده 

ببین میاد کل تایمو رو تقسیم بندی میکنه این پارت تا این پارت تست فیزیک پایه 12 مثلا

باز پارت بعدی درس دیگه 

و مابین هر پارت استراحت میزاره و برنامشم معقولانه

اون اولیه روزی 16 ساعت درس میخوندم خوابمم بهم ریخته بود داغون شدم:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه برنامه میخام.  میخام ببینم اینا ک مشاورشون پرشک هست چ مدل برنامه ای بهشون میدن .چون خودش ...

مشاور من صبا فکروند

رتبه برتر کنکور ۹۴ بود

رشتشم فک کنم پزشکی بود

برنامش که خیلی چرت بود

میگفت دوساعت ریاضی از این مبحث بخون

دو ساعت زیست از اون مبحث و....

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
ببین میاد کل تایمو رو تقسیم بندی میکنه این پارت تا این پارت تست فیزیک پایه 12 مثلا باز پارت بعدی در ...

اها مرسی عزیزم . حق داری۱۶ ساعت زیاده بخاد ادم  اول کار اینقد تایم شروع کنه

خب چیکار کردی بعدش

ادامه ندادم

تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه..‌.پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)
خداروشکر .منم استرسی ام نمیتونم اینقد بخونم یهو شروع کنم 

من اصلا استرسی نبودم ولی استرسیم کرد قهوه انقد میخوردم باورت میشه بجا اینکه بیدار بمونم خوابم میبرد😐دیگه محرکم رو جواب نمیداد میخوابیدم ساعت 8 شب 10 صبح بیدار میشدم اونم با بدن درد 

شما برنامه میدین ؟ چجوری

بله برنامه هم میدم _هر روز صبح و شب چکینگ داریم 

اما اول باید با شما صحبت کنم 

باتوجه  به توانایی های فردی _علایق _میزان تسلط به دروس برنامه شخصی سازی بشه 

لطفا درخواست دوستی بدین تا صحبت کنیم