2821
2789
عنوان

کورد ها بیان

625 بازدید | 67 پست

آقا شاید عجیب به نظر بیاد اما ما یه همسایه داشتیم حدود یکسال پیش بودن کورد بودن بعد پسره با داداشم دوست بود

یروز توپ خورد تو سر پسرشون 

پسره داد و زاری میکرد میگفت آیییییی سَروووممم کلآااااااغه ( کلااقهههه ) بعد من برام جالب شد میخوام بدونم کلاغه یعنی چی 

ازینجا کوچ کردن وگرنه از خودشون میپرسیدم اگه کسی میدونه بگه از گمراهی درم بیاره😐😂🙏

کلاغه نداریم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کورد کجا بود

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

کلاغههه نداریم ما

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

کورد اصیلم کلاااااااااغه هم نمیدونم ینی چی یا اشتباه شنیدی یا ی ی چیز دیگه گفته 

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

لطفاً بگید چن شنبه عیده ؟جمعه یا شنبه