2777
2789
عنوان

گرده نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 126 پست
از زمانی که مصرف کردم سونو نکردم عزیزم ان شاءالله بعد تاسوعا عاشورا میرم چکاپ کامل علائمتون برای عفو ...

چه خوب عزیزم پس ببخش روک میگم مشکلم رو من هراز گاهی قسمت لابی سمت چپم درد مختصر دارم همیشگی نیست خارش ندارم شاید دوهفته یبار باشه اونم بنظرم بخاطر اصلاحم میشه حالا درد لابی از عفونته؟؟

چه خوب عزیزم پس ببخش روک میگم مشکلم رو من هراز گاهی قسمت لابی سمت چپم درد مختصر دارم همیشگی نیست خار ...

درد نه علائم عفونت خارش سوزش التهاب ترشحات و گاهی اوقات درد زیر شکم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد نه علائم عفونت خارش سوزش التهاب ترشحات و گاهی اوقات درد زیر شکم 

التهاب رو چجور متوجه بشم؟؟ترشحات معمولی و بی رنگ دارم  سوزش ندارم خارش دائم ندارم درد زیر شکمم فقط موقع پریودی روزای اول دوم دارم و زمان تخمک گزاری

التهاب رو چجور متوجه بشم؟؟ترشحات معمولی و بی رنگ دارم  سوزش ندارم خارش دائم ندارم درد زیر شکمم ...

التهاب رو میتونی با دست گرفتن یا نگاه کردنش داخل آیینه متوجه بشی خیلی قرمزه ورم داره اون درد های زیر شکمم عادیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه التهاب نداره پس تتها درد لابی اونم چند وقت یبار جزیی دلیل بر عفونت نیست 

نه عزیزم اگه چند وقت یکباره که هیچی اگه مداومه باید چک بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم عزیزم خونه مادرم گرمسیر خودمم شوهر کردم شیراز گلم کاری از دستم بیاد کوتاهی نمیکنم 

سلام وقتتون بخیر برای گرده نخل چطور میتونم اصلش رو بگیرم اگر امکان داره راهنمایی میفرمایید