2777
2789
عنوان

گرده نخل

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 126 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من بهتون درخواست میدم اگه تونستین ازشون سوال کنید بهم خبر بدین♥️

باش عزیز

اینا رو خودمون چند روزپیش خشک کردیم اونا گردشون هست اینارو برای مصرف خودمون گرفتیم میخوام بچم پسر باشه

باش عزیز اینا رو خودمون چند روزپیش خشک کردیم اونا گردشون هست اینارو برای مصرف خودمون گرفتیم میخوام ...

خدا خیرت بده بی زحمت منو بی خبر نزار 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
چشم عزیز

قربون محبتت آیدی روبیکام برات فرستادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دیدم عزیز چشم

قربون چشمت پس من منتظر خبرتونم🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربون چشمت پس من منتظر خبرتونم🥰🥰

عزیزم الان ازش پرسیدم میگه هم گردش خوبه هم بو خودش

ما میتونیم برای شما بو بفرستیم شما خودتون اونجا اسیاب کنید دیگه مطمعنم هستید ک امسالی و باکیفیتن

عزیزم الان ازش پرسیدم میگه هم گردش خوبه هم بو خودش ما میتونیم برای شما بو بفرستیم شما خودتون اونجا ...

من تازه اسباب کشی کردم الان فقط تلویزیون گاز و یخچال دارم آسیاب نداره شما آسیاب شده ندارین ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم الان ازش پرسیدم میگه هم گردش خوبه هم بو خودش ما میتونیم برای شما بو بفرستیم شما خودتون اونجا ...

میشه مثلا آسیاب کنید هزینه اش بگیرین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باش عزیز اینا رو خودمون چند روزپیش خشک کردیم اونا گردشون هست اینارو برای مصرف خودمون گرفتیم میخوام ...

عکس برا من باز نمیشه بو چیه؟ همون سفیدها نیست که میبرن ازش؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤