2777
2789
عنوان

گرده نخل

3395 بازدید | 126 پست

کسی استفاده کرده؟طعم و بوش چطوریه از کجا خریدید؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

خواصش چیه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای چی خوده؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

از یه عطاری معتبر بخر من پرفتم رنگش به زردی زیاد نباید بزنه بوی ببخشید اسپرم میده 

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
خواصش چیه

برای تقویت اسپرم و ناباروری زن و مرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
برا چه کاری میخای

حس میکنم همسرم ضعیف شده میخام بهش بدم بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه میخورن ب نخل میدن بارور بشه

اره میخورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حس میکنم همسرم ضعیف شده میخام بهش بدم بخوره

با عسل یا خرما مخلوط کن بده بخوره

۱۴۰۲/۱/۲۳ من ناامیدترین آدم دنیا بودم بخاطر مادر نشدنم بعد کلی امپول😭 و...ولی .....میاد روزی که مینویسم کنجدم عمر غمم خیلی کوتاه بود😍
برای چی خوده؟

برای تقویت اسپرم و ناباروری زن و مرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از یه عطاری معتبر بخر من پرفتم رنگش به زردی زیاد نباید بزنه بوی ببخشید اسپرم میده 

تقریباً شیری و سفید رنگه؟قیمتش چنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با عسل یا خرما مخلوط کن بده بخوره

خودمون نخل داریم ولی خیلی فاصله داریم ازشون اینجام نمیدونم از کجا میتونم اصلشو گیر بیارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقریباً شیری و سفید رنگه؟قیمتش چنده

کیلو ۸۰۰ اینا من صد تومن خریدم اره رنگش شیریه