2777
2789
عنوان

وابستگی ب همکلاسیا و مدرسه

191 بازدید | 8 پست

من خیلی ارومم تو دوران راهنمایی هیچ دوستی نداشتم ولی وارده دبیرستان ک شدم کلن جو مدرسه اینطور بود ک همه باهم دوستن منم کلییییی دوست پیدا کردم هالا ساله اخرمه خیلی ناراحتم میخام از دوستام دور بشم بابامم اجازه نمیده باهاشون برم بیرون دلم خیلی براشون تنگ میشه چیکار کنم یه دختریم هس خیلی دختره خوبیه بهش وابسته شدم خیلیییی با اینکه زیاد باهاش دوست نیستم اما چون همیشه باهام مهربونه دوستش دارم دوست ندارم تموم بشه خیلی دلم براشون تنگ میشه چیکار کنم😢😢

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یواشکی برو بیرون

بزار مامان بابات بفهمن که یواشکی رفتی بگو وقتی درست اجازه نمیدین یواشکی انجام میدم حتی اگر دعوا شد بازم سفت بزن حقتو‌بگیر. قرار نیست شما حبص باشی.باید تو این تو جامعه تنها بگردی بزرگ شدی ها بچه که نیستی.

یواشکی برو بیرون بزار مامان بابات بفهمن که یواشکی رفتی بگو وقتی درست اجازه نمیدین یواشکی انجام میدم ...

وای ن خاک تو سرم قطعا بابام سرمو قطع میکنه یا میبره ببینه بکارت دارم یا ن واااای فکرشم نمیکنم بعدم اصلا نمیتونم یواشکی برم کلن منو مامان بابام تو خونه تنهاییم هرکاری بخام بکنم میفهمن دلم براشون تنگ میشههه😭😭

تا بری دانشگاه دیگه شاید مث الان محدود نباشی

ن بابا مگه خواهرام نرفتن دانشگاه اتفاقن خانوادم بدتر حساس شدن سرشون