2777
2789
میدون امام باید کیف بخری اون قران تو جیبی این چیزا گلزار شهدا داره سبزه میدون نزدیک مجلسی هم داره&nb ...

مرسی عزیز دلم. نمیدونی بزرگترین قرآن فروشی که همه نوع قرآن داشته باشه اسمش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیز دلم. نمیدونی بزرگترین قرآن فروشی که همه نوع قرآن داشته باشه اسمش چیه؟

همون گلزار شهدا برو اگه بازم اون چیزی که مد نظرت بود پیدا نکردی از خودشون سوال کن حتما سراغ دارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خودمم مهمانم گلم. هنوز نرفتم

عزیزم میشه جاهای دیدنی اصفهان که الویت دارن بگی میخایم تعطیلات اصفهان بیایم، تو گوگل زدم جاهای دیدنیش رو ولی نمیدونم کدوم بهتره و الویت با کدومه 

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
عزیزم میشه جاهای دیدنی اصفهان که الویت دارن بگی میخایم تعطیلات اصفهان بیایم، تو گوگل زدم جاهای دیدنی ...

میدون امام _  پل خواجو   _سی وسه پل _ عالی قاپو  _چهل ستون _ باغ پرندگان _ باغ گلها _ پارک ناژوان _تخت فولاد

مرکز خریدهاش هم  خیابان نظر _ مجتمع پارک _ انقلاب  _ سیتی سنتر_  بریون هم غذا مخصوص اصفهان خواستی بخوری برو بریونی اعظم تو چهار باغ بالا 

میدون امام _  پل خواجو   _سی وسه پل _ عالی قاپو  _چهل ستون _ باغ پرندگان _ باغ گلها _ ...

ممنونم🙏

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
مهربونم میشه فست فودی خوب که مناسبم باشه معرفی کنی؟ هم برای پیتزا هم ساندویج و ...

فست فودی که زیاد هست همه هم خوشمزه😅انقلاب زیاد هست خدایش هم همه خوشمزه هستن برو اونجا