2777
2789
عنوان

بیاین لطفاا

75 بازدید | 12 پست

نمیدونم این حس لامصبو چیکار کنم واقعا 

دوس پسرم ساعت 12 اینا گفت خوابم میاد و خستم گفتم بخواب من بیدارم.. تا دو بیدار بودم و پست عاشقونه و متن بهش ت خط میدادم بعد اخرین بازدیدم تو تل اخیرا هستش.. صب برداشتم دیدم اخرین بازدید اون ساعت ۱:۵۰ هستش  .. بهم میگه میخوابم سحر بیدار میشم درحالی ک ان بوده و ساعت دو ونیم ک سحر هست جواب پیاممو میده

بهش بگم از کارش ناراحتم؟ دوشبه که اینکارو میکنه  و اعصابم بهم میریزه.. حقشه که یکم واسه خودش وقت بزاره اما نمیخوام منو بپیچونه و دروغ بگه.. میتونه بگه یکم میرم اینستا گردی و تلگرام گرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی نگو توم مث خودش رفتار کن

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
ن قبلش ساعت یک چک کردم ان نبود اصن

خب ببین منم نت روشن میذارم عشقم برام حرف میزنه بنی تایپ میکنه تا زمانی خوابم ببره گاهی تا صبح روشن میمونه یعنی صفحه رو نمی‌نمیبندم درواقع انگار آنلاینم ولی خو خوابم😅😅😅

مجرد،مرد🙏کاربری کیا ۳۶۵ سابق... t.me/alimoeini365

خب ببین منم نت روشن میذارم عشقم برام حرف میزنه بنی تایپ میکنه تا زمانی خوابم ببره گاهی تا صبح روشن م ...

اخه اخرین بازدیدش ساعت 12 بود بعد  یک چک کردم ان نبود 1.50 ان بود 😂😀هر چی فک میکنم نمیشه ک

اخه اخرین بازدیدش ساعت 12 بود بعد  یک چک کردم ان نبود 1.50 ان بود 😂😀هر چی فک میکنم نمیشه ک

نمد این مورد داره مشکوکههههه . البته ازش بپرس و بهش بگو به خواستش احترام میذاری وقتش برا خودش باشه ببین چی میگه خانم ها معمولا راست دروغ کامل حس میکنن

مجرد،مرد🙏کاربری کیا ۳۶۵ سابق... t.me/alimoeini365