2821
2789
عنوان

کات کردم

250 بازدید | 13 پست

منو دوست پسرم ۱ سال باهم بودیم به همچی گیر میداد حتی برادرم با اینکه خانواده متشخصی هستیم مثلا داداشم میخواست بره سفر می‌گفت بغلش کردی بعد میگفتم اره دعوا راه مینداخت 

به شدت بد دهن بود افتضاح فحش میداد در حد حرومزاده و اینا 

ولی همیشه همه چیز و مینداخت گردن من 

منم به شدت وابستگی دارم و دوسش دارم 

دیشب که بحثمون شد کلی بهم فحش داد و تهدیدم کرد که بهش نه زنگ بزنم نه پیام بدم 

با اینکه من همیشه حرف گوش میکردم و با هیشکی رفت و آمد ندارم و همه ی دوستامو سر این آقا از دست دادم 

دیشب خودش گفت خستم کردی کات کرد رفت 

چیکار کنم دلم خیلی تنگ شده براش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیش روان شناس برو چطور فحش حر و مزاده شنیدی و میگی دلم تنگ شده؟

من رلم چنبار سرد شدو دیر جواب داد باش کات کردم گفتم باید احترام حالیت باشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دلت واسه چیش تنگ شده؟واسه شکاک بودنش یا بی احترامی هاش گلم؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یبار دگ متنی ک نوشتی رو بعنوان تاپیک یه غریبه برای خودت بخون مطمینا جواب دستت میاد

و اینکه این حسی ک داری طبیعیه و ی خلا همیشه از رفتن ی ادم چ بد چ خوب برای ادم بوجود میاد از هرجایی ک میتونی بلاکش کن مطمین باش وقتی شخص درستی وارد زندگیت شه حتی ی لحظم ب این فک نمیکنی که هیچ بهشم میخندی ک چقد ساده بودی٫فقط بهش عادت کرده بودی همین

ما دخترا مهر طلبیم تا یکی کمی بهمون محبت میکنه وابسته میشیم و چشمامون رو روی همه ی بدی هاش میبندیم، یه مدت که بگذره واز دور به قضیه نگاه کنی متوجه میشی بخاطر یه دوست دارم شنیدن ازش حاظر شدی چه توهین هایی رو بشنوی. 

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

چقدر کامنت حق تو این تاپیک بود... به حرف بچه ها گوش کن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2824
2823
2791
2779
2792