غمم_گینه مدیر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 عنوان آینده ❌❌ | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست والا اونایی که ادعا دارن آینده رو میگنبا جن سر و کار دارن بعدشم آینده رو نمیگن حال رو میتونن بگن برات یکم بیشتر در مورد اینا مطالعه کنید خدا به انسان عقل داده اگر میخواید بیشتر بدونید سخنرانی رمالی استاد رائفی پور گوش بدید 1402/01/30 | 13:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 . دعا نویسی فرق داره جملات قرانی هست و میشه گفت وسیله برای رسیدن به خداست. پس اگر به تفسیر شما باشه. ... یعنی دعا نویسی شفا هستش؟؟
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 یعنی دعا نویسی شفا هستش؟؟ من دقیقا نمیدونم برداشت شما چیه.ولی طبق برداشت شما جوابتو میدم. سوال. ایا طلسم وجود داره یا خیر ؟؟؟
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 من دقیقا نمیدونم برداشت شما چیه.ولی طبق برداشت شما جوابتو میدم. سوال. ایا طلسم وجود داره یا خیر ؟؟؟ آره
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 آره . احسنت پس وقتی کسی طلسم شده باشه طبیعتا بیماره و با دعا شفا میابه
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 . احسنت پس وقتی کسی طلسم شده باشه طبیعتا بیماره و با دعا شفا میابه ولی وقتی اعتقاد ندارم کسی نمیتونه طلسم کنهبرا من تاثیری ندارع
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 ولی وقتی اعتقاد ندارم کسی نمیتونه طلسم کنه برا من تاثیری ندارع شما چه اعتقاد داشته باشید چه نداشته اخرش گیر میوفتی
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 شما چه اعتقاد داشته باشید چه نداشته اخرش گیر میوفتی نخیر من سوال کردم چون اعتقاد ندارم تاثیر ندارع
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 نخیر من سوال کردم چون اعتقاد ندارم تاثیر ندارع یعنی مطمین هستی اگه مطمین هستی و دوست داری امتحان کنی تا باورت بشه.درخواست بده درخدمتم..اصلا سوال دارم از شما. اینکه دین شما چیه جسارتا ؟؟
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 یعنی مطمین هستی اگه مطمین هستی و دوست داری امتحان کنی تا باورت بشه.درخواست بده درخدمتم..اصلا سوال دا ... شما گفتید ی نفر برات دعا بگیرع تاثیر دارع منم گفتم نه چون من اعتقاد. ندارم و سمت این چیزا نمیرم تا وقتی خدا هست دینم اسلام
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 شما گفتید ی نفر برات دعا بگیرع تاثیر دارع منم گفتم نه چون من اعتقاد. ندارم و سمت این چ ... .احسنت پس اگه دینت اسلامه و قران رو قبول داری این چیزهایی که میگی اعتقاد ندارم تو قران ذکر شده پس شما که میگی اعتقاد ندارم یعنی داری از قران انتقاد میکنی
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 .احسنت پس اگه دینت اسلامه و قران رو قبول داری این چیزهایی که میگی اعتقاد ندارم تو قران ذکر شده پس شم ... تو قرآن ذکر شده مردم رو طلسم و سحر و جادو کنید ؟من تا جایی میدونم نهی شده شما منظورتون از دعا نویسی چیه
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 تو قرآن ذکر شده مردم رو طلسم و سحر و جادو کنید ؟ من تا جایی میدونم نهی شده شما منظورتون از د ... احسنت پس گفته سراغ سحر و جادو نرید یعنی ثبت شده که ود دارهذو شما میگی خرافاته. ودوم منظور از دعا نویسی.اگه ایه ۸۲ سوره اسرا رو بخونی متوجه میشی
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 احسنت پس گفته سراغ سحر و جادو نرید یعنی ثبت شده که ود دارهذو شما میگی خرافاته. ودوم منظور از دعا نوی ... من کی گفتم وجود ندارع کسی که خودش بره سراغ طلسم و اینا تاثیر میزارع ولی برا کسی که نمیره طرفش ..ندارع باشه
عبده عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 148 من کی گفتم وجود ندارع کسی که خودش بره سراغ طلسم و اینا تاثیر میزارع ولی برا کسی که نمی ... ببخشید یه نگاهی کنید به تاپیکاهتون متوجه میشی که گفتی اعتقاد ندارم
غمم_گینه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 658 ببخشید یه نگاهی کنید به تاپیکاهتون متوجه میشی که گفتی اعتقاد ندارم ببینید من گفتم رو منی که سراغش نمیرم تاثیری ندارع به اینکه روی همه تاثیر داره اعتقاد ندارم متوجه شدید ؟