2777
2789
عنوان

آینده ❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نخیر من سوال کردم  چون اعتقاد ندارم تاثیر ندارع

یعنی مطمین هستی اگه مطمین هستی و دوست داری امتحان کنی تا باورت بشه.درخواست بده درخدمتم..اصلا سوال دارم از شما. اینکه دین شما چیه جسارتا ؟؟

یعنی مطمین هستی اگه مطمین هستی و دوست داری امتحان کنی تا باورت بشه.درخواست بده درخدمتم..اصلا سوال دا ...

شما گفتید ی نفر برات دعا بگیرع تاثیر دارع 

منم گفتم نه 

چون من اعتقاد. ندارم و سمت این چیزا نمیرم تا وقتی خدا هست 

دینم اسلام 

شما گفتید ی نفر برات دعا بگیرع تاثیر دارع  منم گفتم نه  چون من اعتقاد. ندارم و سمت این چ ...

.احسنت پس اگه دینت اسلامه و قران رو قبول داری این چیزهایی که میگی اعتقاد ندارم تو قران ذکر شده پس شما که میگی اعتقاد ندارم یعنی داری از قران انتقاد میکنی 

.احسنت پس اگه دینت اسلامه و قران رو قبول داری این چیزهایی که میگی اعتقاد ندارم تو قران ذکر شده پس شم ...

تو قرآن ذکر شده مردم رو طلسم و سحر و جادو کنید ؟

من تا جایی میدونم نهی شده 

شما منظورتون از دعا نویسی چیه

تو قرآن ذکر شده مردم رو طلسم و سحر و جادو کنید ؟ من تا جایی میدونم نهی شده  شما منظورتون از د ...

احسنت پس گفته سراغ سحر و جادو نرید یعنی ثبت شده که ود دارهذو شما میگی خرافاته. ودوم منظور از دعا نویسی.اگه ایه ۸۲ سوره اسرا رو بخونی متوجه میشی 

احسنت پس گفته سراغ سحر و جادو نرید یعنی ثبت شده که ود دارهذو شما میگی خرافاته. ودوم منظور از دعا نوی ...

من کی گفتم وجود ندارع 

کسی که خودش بره سراغ طلسم و اینا تاثیر میزارع 

ولی برا کسی که نمیره طرفش ..ندارع 

باشه 

ببخشید یه نگاهی کنید به تاپیکاهتون متوجه میشی که گفتی اعتقاد ندارم 

ببینید من گفتم رو منی که سراغش نمیرم تاثیری ندارع 

به اینکه روی همه تاثیر داره اعتقاد ندارم 

متوجه شدید ؟

2790
2778
2791
2779