من وقتی پولی دستم بیاد پس انداز میکنم و خورد خورد جهیزیه میخرم به نظرتون ماکروفر خوبه بخرم یا آون توستر ؟یا اینکه هر دو رو بخرم؟و چه مارکی پیشنهاد میکنید
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
والا موندم خودم چیکار کنم الان بعضی از عزیزانم مثل اطرافیانم میگند توستر بهتره
وا من هم توستر دارم هم مایکرویو هم فر گازی ولی توتستر به هیچ دردی نمیخوره چون المنتای ضعیفی نسبت به مایکروویو و فر گازی داره مایکروویو کلی امکانات مثل یخ زدایی ، فر، گریل کردن چند طرفه پختن چند منظوره
آخرین ماکروفری که داشتم ویرپول بود که الان خونه مادرمه. خودم هم در حال حاضر ندارم. بهجاش گاز فردار گرفتم که کمبودش رو خیلی حس نکنم. گزینه بعدیم برای خرید ایرفرایره که نمیدونم چقدر کارآمد باشه. برای گرم کردن غذا هم از پلوپز و تستر نان استفاده میکنم.