2777
2789
عنوان

خون مردگی نرمه گوش

998 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،نرمه گوش پسرم بعضی وقتها حالت نقطه نقطه و خون مردگی ایجاد میشه بعد خودبخود خوب میشه بعد یک الی دو روز کسی بوده که برا بچه اش این مشکل بوجود بیاد؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم روی لاله گوشش ی کوچولو خونمردگی ایجاد شده  علتش چیه؟  بعدش خودش از بین میره ...

والا چند ماهه پسر منم اینطور میشه ،رو بالشت سفت ک بخابه پایین گوشش حالت خونمردگی میشه بعد یکی دو روز میره ،ازمایش کامل خون  و فاکتوراس رو دادیم .چک شد .خداروشکر همه چی خوب بود .

ولی هرزمان رو بالشت سفت بخابه اینطور میشه 

یا اکثرا اینطوری ک میشه بعد اون علائم الرژیش پیدا میشه ،مثل ابریزش و خارش بینی،حالا نمیدونم این چیزا ب هم مربوطه یا نه

والا چند ماهه پسر منم اینطور میشه ،رو بالشت سفت ک بخابه پایین گوشش حالت خونمردگی میشه بعد یکی دو روز ...

منم داداشم قبلا ازمایش چکاپ داده بود نرمال بود 

مشکلی نداشت خداروشکر. 

شما به دکتر گفتی گف مشکلی نداره؟ 

فقط بخاطر اینکه گوش تا میشه اینجوری خون مردگی ایجاد میشه؟؟؟

من فوق تخصص الرژی و بعد فوق تخصص خون بردم گفتن چیزی نیس

سلام . عزیزم خونمردگی گوش بچه تون بخاطر چی بود من امروز اینطوری شدم خیلی میترسم 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن