2777
2789
عنوان

خاستگار،بیاین

227 بازدید | 10 پست

بچه ها کدوم نظر درسته؟؟پسر دخترو دیده و ازش خوشش اومده،دونفر شرایطشون خوبه و شرایط و سن ازدواج دارن

همین جوری با هم باشن و اشنا شن مث دوس دختر دوس پسر،زمان مشخص نشه چون شناخت رو نمیشه گف ی زمان براش بذاریم

تا ی بازه زمانی مشخص ارتباط باشه مثلا س ماه،مث همون دوس دختر و پسر با سوالای مهم و اساسی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا دوستی و آشنایی زیر نظر خانواده بهترینشه ولی خب واسه اونم سه ماه تا شش ماه کافیه واسه آشنایی

هب این نظرمنه،ولی اون میگه زمان مشخص نکنیم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

پسری که میگه زمان مشخص نکنیم یجا کارش میلنگه، من خودم همین مدلی ازدواج کردم از اولم به همسرم گفتم سه ماه تا شش ماه نهایتا باهم آشنا میشیم اگه اوکی بودیم رسمی میکنیم اونم تایید کرد، تازه زودتر اومد جلو

خب حرف اونم یه جوریایی درسته، چون ممکن همون جلسات اول از همدیگه خوشتون نیاد و کنسل بشه. ولی از اون طرف هم نباید زیاد کش بدین. حداکثر سه چهار ماه کافیه. حداقل یه ماه هم باید باشه تا شناختی صورت بگیره و هول هولکی نشه.

زندگی جاری است ...

خب حرف اونم یه جوریایی درسته، چون ممکن همون جلسات اول از همدیگه خوشتون نیاد و کنسل بشه. ولی از اون ط ...

خب ب نظرت دیگه بحث نکنم باهاش؟؟صبر کنم سر دوماه باز بگم

خب ب نظرت دیگه بحث نکنم باهاش؟؟صبر کنم سر دوماه باز بگم

به نظرم من ۴، ۵ جلسه باهاش حضوری صحبت کن و اگه اوکی بود بگو خانوادش بیان با خانوادت آشنا بشن و بعدش بازم یکی دو ماه صحبت کنین تا بیشتر آشنا بشین

زندگی جاری است ...