2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

114 بازدید | 12 پست

من خیلی کم توقعم نسبت به شوهرم اصن روم نیس ازش چیزی بخوام ی ساله عقدیم هنو عروسی نکردم 

میخوام مساوره بگیرم ازتون تجربه دارین بنظرتون بعد از عروسی چجوری رفتار کنم ک ن سیخ بسوزه ن کباب اونقد کم توقع نباشم ک دیگه هیچی بهم نده و ادم حسابم نکنه 😐

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای داد بی داد گلم از اول باید مینداختی گردن شوهرت دیگه بعد به ادم پول نمیدن که

من الان میخوام برم بدنسازی موندم چجوری بگم بهش😐😂😂😂😂بخدا ادم به خجالتی من تو دنیا نیس

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

ببین این قضیه خیلیش بر میگرده به اخلاق و شخصیت همسرت اینکه چقدر دست و دلباز باشه یا خسیس

من خودم بشدت آدم هستم که نمی گم پول میخوام اصلا نمی گم‌ اما همسرم همیشه خودش حواسش هست و هیچ وقت برام کم نزاشته

ولی یکی زبونی هم میگه اما طرف اصلا توجه نمی کنه 

ن پشت کنکوریم نمیخونم 🥲 شاید بعد ازدواج شاغل شم

آها به سلامتی ،انشاالله یه رشته خوب قبول میشی 

اول باید ببینی درامد شوهرت چقدره ،خرید خونه و حساب کتابش با منه اصلا همسرم وقت نمیکنه ،برای خرید پول میگیرم ،دیگه نمیپرسه چقدر شد چقدر موند ،منم چیزای ضروری رو میخرم و پول به هله هوله نمیدم ،برای لوازم آرایش از آنلاین شاپ میخرم کلی ارزون تر از داروخونه تموم میشه 

چند روز پیش واسه خرید همسرم ۱ ونیم زد ،من ۷۰۰ تومنش پس انداز کردم

برای آرایشگاه هم همینطور  ،اصلا هم جای خجالت نداره ،وقتی بدونی همسرت چقدر درمیاره خودت میدونی تشخیص بدی چطوری نه سیخ بسوزه نه کباب ،بعدم آقایون یکم بهشون فشار بیاد صداشون درمیاد نگران نباش😂 برای لباس و مانتو ،تو نامزدی معمولا زیاد میگیرن ،الان وقتشه خریدهای اینطوری رو بکنی شال و مانتو و شلوار ،بعد ازدواج هزینه های زندگی میره بالا ،هر ۳،۴ ماهی شاید یه مانتو بگیری 

من پس انداز و پول گرفتن قاطی کردم ،حس کردم با هم کاملن 

انشالله خوشبخت بشی عزیزم

آها به سلامتی ،انشاالله یه رشته خوب قبول میشی  اول باید ببینی درامد شوهرت چقدره ،خرید خونه و ح ...

ممنون عزیزم خیلی مچکرم بابت توضیحاتت❤️❤️❤️😘

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍