2777
2789
عنوان

بی غیرتی شوهرم

5497 بازدید | 98 پست

واقعا گاهی وقتا حس میکنم شوهرم کووووچک ترین غیرتی روی من نداره از نظر پوشش نمیگما 

من جوونم و معمولا خیلی مزاحمت دارم اما اصلا براش مهم نیس 

اصلا براش مهم نیس من کجام و با کیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته که این غیرت نیست 

و خوبه محدودتون کنه بگه با کی برو با کی نرو؟

انسان خودش عقل داره 

خودش تصمیم میگیره که چه افرادی هم صحبت بشه!

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

این که عالیه. شوهرت بی غیرت نیست فقط روانی و کنترلگر نیست. این یعنی از سلامت روان برخورداره. خودت هم کودک نیستی باید بتونی از پس مزاحما بربیای نکنهدمیخوای راه بیفته دنبالت تو خیابون همه رو بزنه برات؟

کاش جامون عوض میشد

کاش یادم بره تو رو.                                                     #ه‍‌م‍‌ت‍‌ون ج‍‌م ش‍‌ی‍‌د ی‍‌ه #چ‍‌س‍‌ب‌زخ‍‌م‍ ن‍‌م‍‌ی‍‌ش‍‌ی‍‌د واس‍‌ه دردام‍ . !             

مگه بچه ای؟ 

این چه طرز فکریه اخه 

حتما بهت اعتماد داره

باید زندگیت پر از گیر و دعوا و بزن بزن باشه تا باغیرت بشه شوهرت؟!

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خوبه که اینجوری یعنی بهت اعتماد داره 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

یکی شوهرش حساس میگه ایهاالناس شوهرم بددل و شکاک

یکی میگه شوهرم بیخیال پس بی غیرت

ای خدااااااااا

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻