2777
2789
عنوان

همکار چندش

97 بازدید | 4 پست

من ۳ماهه جایی مشغول شدم، وقتی وارد اون اداره شدم رییسمون جای همکارا رو یه مقدار تغییر داد و من تو یه اتاقم که ۳ نفریم و دو تا همکار دیگه م دو تا آقای ۴۶-۴۷ ساله هستن. یکیشون خیلی شوخ و بامزه و شاده و مدیر بالاییم هست و من واقعا باهاش اوکیم، اون یکی هم خوبه ها، کلی کارو ازش یاد گرفتم و هوامو داشت و ...

ولی من یه مشکلی دارم، ما سیستم هامون رو یه طوری گذاشتن که برای اینکه با اون یکی همکار صحبت کنیم باید جابه جا شیم، یعنی وقتی با سیستم داری کار میکنی چون مانیتور بزرگه چهره همکارتو نمی بینی، حالا این اقای دوم که گفتم سیستمش رو یه طور دیگه گذاشته و قشنگ چهره من جلوشه و فاصله باهاش خیلی کمه، خیلی حس بدی دارم، یه چیزی بخوام بخورم معذبم، نگاه بد نداره ها ولی خب انگار همش تحت نظرشم و از همه بدتر اینکه این هی دست میکنه تو دماغش🤢🤢🤮 عادت داره انگار! اصلا دلم نمیخواد از دستش چیزی بگیرم! الان چیکار کنم؟

اصلا نمیتونم بهش بگم سیستمت رو جا به جا کن، روم نمیشه، دوس ندارم از این اتاق هم برم چون این مدیرم که گفتم هم ادم خیلی خوبیه و کارا رو بهم میسپره و پیشش باشم بهتره

اگه اون به این چیزا توجه میکرد دستش تو دماغش نبود مدام،پس تو خودت باش،در ضمن چند بار که تعارف کرد برنداشتی دیگه تعارفت نمیکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.