2777
2789

سلام رفقا. اگ امپلنت کردین میشه از تجربه تون بگین . دردش اصلا برام مهم نیست میخوام بدون بعد از گذاشتن خوب کار میکنه واستون؟ زیباییش چطوره؟ فرق نمیکنه شکلش با دندون های خودتون.چند سال دارین؟ مشکلی پیش نیومده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش بستگی به آستانه دردت داره برای من متوسط و قابل تحمل بود خودم دوتا فعلا ریشه رو کاشتم تاجشو خرداد قراره بزارن همسرم هم انجام دادن تازشم گذاشتن اگه خودش نگه نمیتونی حدس بزنی کدوم دندونه البتهباز بستگی به ظرافت کار دکترش داره

من ۵ سال پسش موقعی که ۱۶ سالم بود انجام داد دندون جلوییم اصلا فرقی با دندون خودم نداره و اصلا درد نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
شما انجام دادین؟ یکم توضیح میدی گلم. چند سال انجام دادین مشکلی پیش نیومده؟ پیش متخصص ایمپلنت رفتی یا ...

بله انجام دادم 

حدودن پنج شش سال 

متخصص ایمپلنت 

مشکلی نداشتم تا الان

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

دکتر خیلی مؤثره من راضی هستم

من۵ سال قبل پیش متخصص جراحی فک گذاشتم به جز جراحی، دندون رو هم خودشون قالب گیری کردن گذاشتن، اگه الان بخوام برم حتما پیش جراح جراحی انجام میدم که پایه رو میذارن بعد پیش متخصص ترمیم روکش دندون رو میذارم.

درکل اگه خوب کار بشه مثل دندون طبیعیه 

مامانم گذاشته خیلی راضیه  ولی اولش که میخوای بزاری خیلی دردسر داره و مراقبت میخواد  ولی ...

درد سرای اولش رو تحمل میکنم میترسم بعد چند سال ب مشکل بخوره.میخوام ببینم بعدش چطوره. اگ ی وقت ب مشکل بخوره چیکار باید کرد؟ کسی نبوده تا حالا ک ایمپلتتش ب مشکل بخوره بعد از چند سال؟

دکتر خیلی مؤثره من راضی هستم من۵ سال قبل پیش متخصص جراحی فک گذاشتم به جز جراحی، دندون رو هم خودشون ...

اهان ینی منظورت این ک متخصص پایه رو بزاره داخل فک واس روکش برم پیش ی دکتر دیگه؟ متخصص روکش؟ داریم همچین تخصصی؟ متخصص پروتزهای دندانی؟

خوشبحالتون چه دلی دارین میگین دردش مهم نیست من فردا قراره دندون عقلم جراحی کنم از استرس چند روزه خو ...

اخ درد رو میشه با مسکن حل کرد مهم اینه بعدش ب مشکل نخوره 

اهان ینی منظورت این ک متخصص پایه رو بزاره داخل فک واس روکش برم پیش ی دکتر دیگه؟ متخصص روکش؟ داریم هم ...

بله شما اگه پیش متخصص دندانپزشکی ترمیمی برید میفرستن اول پیش جراح که کارای جراحی لثه و پایه رو انجام بدن بعد بقیه مراحل که قالب گیری و روکش هست رو متخصص ترمیم انجام میده، البته شاید متخصص ایمپلنت هم داشته باشیم که کل مراحل انجام بده اینو من نمیدونم