2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

325 بازدید | 24 پست

خانوما من به گوجه سبز و نون پنیر ویار دارم چیزهای شیرین هم در حدی ک فشارم نیفته میخورم ب چیزای ترش بیشتر علاقه دارم کسی مث من بوده جنسیت نی نیش چی بوده ب نظرتون جنسیت چیه دوستان حالت تهوع هم دارم اکثرا غروبها بعضی صبحت هم حالت تهوع دارم تا نون پنیر میخورن سریع خوب میشم یعنی ب نیم ساعت نمیکشه

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار

من تخمه شور و کلا چیزای شورر علاقه داشتم پسر بود 

پاهام خیلی سرد بود از مرغ متنفر بودم 

سر دخترم ترشیجات دوست داشتم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا شبیه منی .. واسه من پسره .. چهرت قشنگ تر شدی؟ سینه راستت بزرگ تره یا چپ؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
من فقط خیارو نمک میخورم بچه من چیه به نظرتون😂

پسر

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

تقریبا شبیه منی .. واسه من پسره .. چهرت قشنگ تر شدی؟ سینه راستت بزرگ تره یا چپ؟

ب نظرم دماغشم کوچیکتر شده جهرم بعضی روزا روشنه بعضی روزا هم ک حالت تهوع میگیرم به مریضی میزنه زرد میشه😃😃😃

من تخمه شور و کلا چیزای شورر علاقه داشتم پسر بود  پاهام خیلی سرد بود از مرغ متنفر بودم  ...

منم پاهام همش یخ میشه سردم میشه

ب نظرم دماغشم کوچیکتر شده جهرم بعضی روزا روشنه بعضی روزا هم ک حالت تهوع میگیرم به مریضی میزنه زرد می ...

منم قشنگ شدم یعنی همه بهم میگن تو همیشه حامله بمون🤣 علائمت که به پسر میخوره حالا ایشالا که سالم باشه 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
منم پاهام همش یخ میشه سردم میشه

اها سمت راست پسره بیشتر جفت خلفی هم پسره 

قدامی و چپ هم دختر

اها سمت راست پسره بیشتر جفت خلفی هم پسره  قدامی و چپ هم دختر

ممنون گلم از اطلاعاتت فردا میرم غرباگری ۱۲ هفته فک کنم مشخص بشه جفتم چیه