2777
2789
عنوان

دنیا خیلی نامرده خیلی

329 بازدید | 14 پست

به هیچ کس اعتماد نکنید 

بعضی وقتا تنها گناه آدم اعتماده 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

آدما اومدن که برن..

هیچکس موندنی نیست..

آدما میان که خاطره بسازن..

بعضی وقتا باعث خوشحالی بشن و بعضی وقتا.. ناراحتی..

کسیو بزور تو زندگیت نگه ندار..

جای پرنده که تو قفس نیس..

اینو هیچوقت یادت نره..

کسی واسه تو نیومده..

واسه موندنم نیومده..

اومده که با تو جای یکی دیگرو پر کنه..

رهاش کن..

شاید با آدمای دیگه خوش تر بود..

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی 💔💔💔🖐🏻 یک عدد زود اعتماد هستم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
تنها کسی که لایق اعتماده  اول خدا  بعد مادر  بعد پدر  ولا غیر ولاغیر ولاغیر

اول خدا بعد هم خدا 

به مادر و پدر هم اعتماد نکنید .به هبچکس جز خدا 

من زخم خورده م

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

عزیزم تازه فهمیدی به هیچکی نمیشه اعتماد کرد من که خیلی وقته دیگه به چشم خودمم اعتماد ندارم اصلا جوری شدم که به نزدیکترین آدمای زندگیم هم اعتماد ندارم خداروشکر تاحالا از کسی زخم نخوردم ولی از بس دور وبرم دیرم اینایی که زخم خوردن برام درس عبرت شد 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

یک عدد احمق هستم که بااینکه یه آدم بهم نامردی کرد دوباره بهش بارهابارها به خاطره اجسام اعتماد کردم تهش گریه کردم باز هی میگفتم خدا تقاص بگیر درسته من باز اعتماد کردم ولی بااحساسم پیش رفتم :) 

💜🧚‍♀️
یک عدد احمق هستم که بااینکه یه آدم بهم نامردی کرد دوباره بهش بارهابارها به خاطره اجسام اعتماد کردم ت ...

هعی خدا

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
خدا  خودش سفارش کرده احترام و محبت به والدین رو

صد در صد احترام می‌گذارم.بخصوص بعد دیدن برنامه زندگی پس از زندگی با وجود همه زخم های که خوردم نوکری پدر و مادرم میکنم .ولی اونا......

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹