2777
2789
عنوان

سحر هست و وقت استجابت دعاست🌱

192 بازدید | 34 پست

دوستان میشه دعام کنید فردا کارم جور شه؟

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم توم برا مشکلاتم دعا کن

مرسی عزیزم منم برات فرستادم هر حاجتی داری حاجت روا بشی

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

لطفا من رو هم دعا کنید

کارم یه جا گیر هست

گره افتاده

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

واست حمد خوندم عزیزدلم 

ممنون می‌شم واسه برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم اول اسمشAهست و شفای مامان مریضم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده 😭😭😭

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

ان شاالله جور میشه واسع مادر شدن منم تو این ماه زیاد دعا کنید دوستان التماس دعا 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
واست حمد خوندم عزیزدلم  ممنون می‌شم واسه برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم اول اسمشA ...

مرسی عزیزم 

منم خوندم برات انشالله حاجت روا بشی به زودی