2777
2789
عنوان

مشکل گوارشی

131 بازدید | 13 پست

فکر میکنم مشکل گوارشی دارم روده هام خیلی صدامیده گاهی دستم روشکمم باشه حرکتشون حس میکنم ولی شکم درد ندارم میترسم برم دکتر سرطان گرفته باشم شبا از فکرش خوابم نمیبره آخه یبار کیسه صفرامو عمل کردم یه بار قلبمو دوبار انژو شدم یه نوبت آنژو دیگه دارم خیلی ناراحتم شبا ازغصه خوابم نمیبره

به حکمتش دل بسپار(خدا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش درحال دکترم هنوز ک هیچ نتیجه نگرفتم ک چمه

برای روده؟ من خیلی درد وبلا گرفتم دیگه خسته شدم خدارو شکر میکنم که درمان دارن ولی از تو نوبت دکتر نشستنم خسته شدم

به حکمتش دل بسپار(خدا)

ممکنه یه مشکل کوچیک باشه که خیلی راحت رفع بشه. حتما برو دکتر و ازش مشورت بگیر.نری ممکنه بدتر بشی. میتونی مشاوره آنلاین هم بگیری و با دکتر راحت حرف بزنی و مشکلتو رفع کنه.زن داداشم از یه سایته نوبت می گیره دکترش خیلی خوبه.دارو اینا هم همیونجا براش می نویسه.خواستی اسمشو برات بپرسم