2777
2789
من بخوام، اطرافیانم نمیزارن ازبس غیبت و‌بدگویی میکنن

منم این شرایطی رو داشتم 

واقعا بهونه ها رو بزار کنار و شروع کن  بگو بسم الله یا علی و از همین الان دیگه غیبت نکن 

کاری به بقیه نداشته باش اونا رو هم امر به معروف کن ترک کنن انشالله 

من اوایلش انقد برام سخت بود اصلا فکر میکردم که مثل اکسیژن و نون شب واجبه که غیبت کنم رفته رفته با تمرین و ممارست دیدم واقعا چقد سادست 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام خ.ا رو ترک کنم:( و نمازام رو عادت کنم بخونم خیلی یکی در میون شده

عزیزم موفق باشی انشالله 

نماز مثلا برای انگیزه برنامه باد صبا رو نصب کن رو گوشی و بگو که این صدای دعوت خداست واقعا خم همینه خب بعد خودتو مقید بدون سریع با با یک دو سه یا علی پاشی بدون درنگ خودتو واسه نماز آماده کنی و بخونی 

هدف اولت هم محقق میکنه چون واسه نماز همیشه باید غسل داشته باشی و اینجوری میگی عه راستی چند ساعت دیگه اذانه و هی دست رد به سینه  اون کار میزنی 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هرکاری بنظرت درسته بکن راستشو بخوای مذهبیم ولی بنظرم هرکدوممون حق داریم بخشایی از دین رو اصلا برامو ...

خب باید اگاهی کسب کنیم اطلاعاتمون ببریم بالا به فلسفه احکام بیشتر توجه کنیم ببینیم چی میگن اصلا 

عالیه خوش بحالتون

اولش شاید به نظر سخت بیاد ولی اتقد آسون میشه بعدا واسه ادم که میگه کاش زودتر ترک میکردم غیبت رو 

هر گناهی اینجوریه 

این اشتباهه آدم نمیتونه هر جا و هر کاری که دین گفته ولی باب مسلط نیست رو نادیده بگیره وقتی خدا رو قب ...

من میگم نصفه نیمه مسلمون بودن بهتر از نبودنه

هیچکدوم از ما هم معصوم نیستیم که خودمون رو بری از گناه بدونیم

پس لطفا اجازه بدید بقیه نصفه نیمه دیندار باشن تا اینکه کلا رهاش کنن

چون کامل رهاش کردن از کامل بهش عمل کردن راحت تره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃