2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب شدتش و طولش فرق داره مثلا کسی ۳ ماه تمام حمام نره غذا درست نکنه رابطه جنسی نداشته باشه طبیعیه؟

طبیعی که نیست ولی افسردگی هرکاری میکنه...

نمیشه نوع اختلال رو دو قطبی گذاشت.

طبیعی که نیست ولی افسردگی هرکاری میکنه... نمیشه نوع اختلال رو دو قطبی گذاشت.

دوقطبی دوقطب افسردگی شدید و شیدایی شدید داره در افسردگی حتی شستن یک لیوان براشون کار سختیه ولی وقتی از افسردگی بیان بیرون دوست دارن کارای خارق العاده انجام بدن بریز بپاش می کنن پولاشونو حرام می کنن دائم حرف میزنن حالت بیش فعالی در شبانه روز ۳ ۴ ساعت میخوابن حالت جنگ جویی و دعوا دارن و الی آخر

ای کاش روزی برسه منم خواب راحت داشته باشم برام دعا کنید همسرم خیلی مرد خوبیه هنوزم داره باهام زندگی ...

پس خداروشکر کن پدر من که اصلا آدم همراهی نبود اصلا علت بروز بیماری مادرم پدرم بود شما ارثش رو دارید؟

پس خداروشکر کن پدر من که اصلا آدم همراهی نبود اصلا علت بروز بیماری مادرم پدرم بود شما ارثش رو دارید؟

آره راست میگی الان حالم بهتره دیشب سه ساعت خوابیدم بعدالظهرم می خوابم رفتم ورزشم ثبت نام کردم امروز قهوه ام خوردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز